AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
monciaw |
Hej. Mam wysoki poziom leukocytów 11,4 tys/µl przy normie /4,0-10,0/
pozostałe wyniki są ok. Niepokoi mnie ten wynik a wizyty u lekarza już do rozwiązania nie mam. |
|
![]()
Majetta |
Toć to wynik spoko
![]() ![]() 07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek 04/2022💕Gaja 🌈 |
|
![]()
agnieszka1290 |
Ja ostatnio w 34 tyg miałam leukocyty 21-26 w moczu a w krwi 10,58 !!!Lekarz powiedział , ze krew i mocz które pobierają zanim dowiozą do laboratorium( w placówce nie ma laboratorium i muszą do innego miasta ) to bakterie się namnażają zwłaszcza jak są wysokie temperatury i wynik jest nie miarodajny..
Dostałam prewencyjnie globulki dopochwowe Pimafucin ![]() Z tego co wiem leukocyty podwyższone często się zdarzają w ciąży.. Monciaw jak się martwisz i ie jesteś pewna wyników a wizyty już nie masz ustalonej to zadzwoń do lekarza prowadzącego ciąże i zapytaj czy taki wynik może być i ewentualnie lekarz umówi Cię na wizytę ![]() |
|
![]()
loki-koki |
ja tez na 10 dni przed terminem porodu jestem i mam podwyzszone leukocyty wiec zadzwonilam do mojego lekarza prowadzacego ciaze ( bo akurat juz jest na urlopie) i powiedzial ze to nic takiego zeby umowic sie na wizyte do lekarza poz i poprosic o recepte monural
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.