AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
julaa85 |
Kochane, nie wiem czy był juz taki temat, jelsi tak prosze o link.Mianowicie jestem na etapie kupowania łózeczka i pościeli dla maluszka i pojawił się problem z rozmiarami i łóżeczka i pościeli.Standardem są łóżęczka 140x70 oraz 120x60 i jaki tu rozmiar wybrać?To samo tyczy sie pościeli jest 135x110 lub 120x90, pomożecie?
|
|
![]()
paulina_b |
Ja mam łóżeczko 120x60 pościel 120x90 materac najlepszy dla mnie z wkładem gryka kokos w tym łóżeczku leżał synuś plus zabawki a i tak było miejsca jeszcze sporo:)
|
|
![]()
julaa85 |
super, tez tak myslę,że ten rozmiar będzie najlepszy-no nic zamawiam na allegro:)
|
|
![]()
na_cik |
Mój syn ma już 20 miesięcy i bez problemu mieści się w łóżeczku 120x60cm i generalnie śpi pod kocem
![]() ![]() ![]() anadyjka lubi tę wiadomość |
|
![]()
anadyjka |
julaa85 - my też mamy łóżeczko 120x60 i pościel: poszewka na poduszkę 40x60 cm, a na kołderkę 90x120 cm (zapinane na bezpieczny suwaczek). Materac zwykły gąbkowy otrzymany w spadku w rozmiarze łóżeczka.
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 6 listopada 2014, 00:44 "Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka"
|
|
![]()
Maarta:) |
ja mam lozeczko wieksze, z mozliwoscia przebudowy jak dziecko bedzie wieksze: 140x70 i kupilam posciel 100x135, poduszka 40x60
![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.