AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Symfonia |
Witam,
w związku z tym, że zarówno ja jak i mąż jesteśmy wysocy odkryliśmy pewien problem dotyczący wózków. Wszystkie rączki są na tyle krótkie, że przy spacerze z wózkiem po prostu w niego kopiemy. Tu moje pytanie - czy znajdę jakieś wózki z teleskopową rączką lub koła montowane w sposób X ? Foto_Anna, Klaudia2016 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Agaja |
Też miałam podobny problem i jednym z niewielu wózków, w które nie kopałam przy przejściu kilku kroków był Jedo Bartatina- taki też kupiliśmy
![]() Rączka ma zwykłą regulację, nie teleskopową, ale jest zamontowana dość daleko od stelaża, co pozwala na swobodne prowadzenie wózka także wysokim osobom ![]() |
|
![]()
polkosia |
Stokke?
Marta931217 lubi tę wiadomość Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]()
Symfonia |
Agaja wrote:
Też miałam podobny problem i jednym z niewielu wózków, w które nie kopałam przy przejściu kilku kroków był Jedo Bartatina- taki też kupiliśmy
![]() Rączka ma zwykłą regulację, nie teleskopową, ale jest zamontowana dość daleko od stelaża, co pozwala na swobodne prowadzenie wózka także wysokim osobom ![]() Ten nawet ciekawy, będę się za nim rozglądać w sklepach. polkosia wrote:
Stokke?
kosmicznie wygląda ![]() Bebetto Pascal był dla mnie nawet całkiem przyjazny, zrezygnowałam z niego jednak gdyż w spacerówce bardzo ciężko chodziły przełączenia. |
|
![]()
agi88 |
ja mam 172cm, mąż 180cm i mamy camarello carera i moim zdaniem super nadaje się dla wysokich osób. my jesteśmy takiego wzrostu a jeszcze luzu dużo zostaje, nie trzeba się mocno nachylać nad wózkiem
![]() |
|
![]()
Kuki |
Tez polecam wysokim Camarelo. Mój mąż nie miał problemów a wysoki jest
Gosia
|
|
![]()
nunilah |
Joolz
|
|
![]() [konto usunięte] |
A może Riko Nano?
|
|
![]()
KathleenPL |
Emmaljunga?
|
|
![]()
Symfonia |
Emmaljunga baardzo mi się podobał, widziałam na żywo....tylko cena wysoka
|
|
![]()
paulin |
A my mamy Baby design lupo comfort (ja 169cm mąż 189cm) jest idealny myślę że niskim osobom sprawiał by problem
|
|
![]()
Symfonia |
Riko Nano fajny.
A dla mnie osobiście babydesign za niski i za krótka rączka. |
|
![]()
paulin |
Symfonia wrote:
Riko Nano fajny.
A ja się spotkałam z opinią posiadaczki tego wózka że zakup był niewypałem i nie poleca Wiadomość wyedytowana przez autora 7 września 2015, 14:03 |
|
![]()
StyczniowaNadzieja |
Ja kupiłam riko nano. Ani ja ani mąż nie jesteśmy wysocy tzn ja mam 160 a mąż 180 wzrostu ale wózek wydaje się bardzo fajny jest wysoki i bratowa która jest wysoka śmiala się ze mogłaby chodzis na spacery z takim wózkiem w dość wysokich szpilkach wiec myśle ze dla wysokiej osoby bedzie odpowiedni. ogólnie wózek wyglada bardzo fajnie, wydaje się być dość fuzkcjonalny, plusem jest bardzo duza gondola. Na razie czekamy na użytkownika tego pojazdu więc wiele powiedzieć nie moge ale myśle ze będe zadowolona
|
|
![]()
Wredotka |
Ja polecam Navington Caravel - zdecydowanie dla wysokich, ze względu na duże koła. Ale nie każdemu podobają się wózki retro
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Symfonia |
Oglądałam dzisiaj dokładnie camarelo i poza wyglądem jest mało praktyczny. Plastikowe rozwiązania nie podobały mi się, ciężko się składa, ciężko wypina bude.
Jestem zainteresowana mocno wózkiem Tako Omega Moonlight - czy ktoś nim smigał? Jakie są Wasze opinie? Wiadomość wyedytowana przez autora 10 września 2015, 23:30 |
|
![]()
Lilou1984 |
Symfonia i jak wybor wozka, daj pozniej znac bo mnie rez temat zainteresowal. Ja 172, maz 198 cm.
Bedziemy sie przymierzac do wozkow w listopadzie ![]() ![]() |
|
![]()
Symfonia |
Jeszcze nie wybraliśmy wózka. Znaleźliśmy niektóre z teleskopową rączką ale nie spełniały naszych wymagań.
Generalnie zakochałam się w marce emmaljunga, wersja edge duo combi ze skrętnymi przednimi kołami. Tylko cena mnie odstrasza ![]() Wózki w granicy cenowej do 2000 wszystkie są dla mnie na jedno kopyto. Różnią się tylko wyglądem i sposobem montowania. Wielkość jest bardzo podobna. Kryteria mamy takie: - 4 pompowane koła, z przodu skrętne - łatwość montażu/demontażu - spacerówka, w której dziecko zmieści się do wieku 2/3 lat. - w gondoli nie ma znaczenia wielkość bo będziemy korzystać wiosna/lato - dziecko się bez problemu zmieści w większości oferowanych na rynku. - żeby elementy były tak wykonane, żeby stelaż nie wpijał się w du*ę. - odpowiednio wysunięta rączka, coby nie kopać w wózek Byłoby super gdyby był dodatkowo: - lekki - pojemny kosz, nie szurający po ziemi jak się go załaduje. Generalnie jest ciężko ![]() |
|
![]()
Symfonia |
A czy któraś z Was dziewczynki jeździ/jeździła wózkiem Baby Design Husky?
Jesteśmy z mężem nim bardzo zainteresowani, praktycznie spełnia nasze wszystkie wymagania. |
|
![]()
monika_89 |
mój mąż ma ponad 180 cm i u nas expanser mondo (coś jak riko nano). Przy próbach w domu nie kopie w wózek
![]() 13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P. ![]() 24.04.2017 - M. ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.