AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Ania11 |
Cześć dziewczyny . Potrzebuje porady bo coś takiego zdarzyło się pierwszy raz . Jestem w 33 tygodniu i przy pobieraniu krwi odszczelil paseczek przy obejmowaniu ręki i uderzył w brzuch 😢nie ukrywam ze było to dość mocne uderzenie ze aż mnie bolało .. 😢 boje die ze zrobiłam krzywdę dziecku ? Nie wiem jak to jest a lekarz dopiero za 2 tygodnie .
|
|
![]()
Nynka |
Myślę, że takie uderzenie dzieciatku nie zaszkodzi😉 spokojnie😉
Ania11, VR lubią tę wiadomość |
|
![]()
julka_kulka |
Spokojnie, maleństwu na pewno nic się nie stało od takiego uderzenia
![]() Ania11 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Casjopea |
Ania11 wrote:
Cześć dziewczyny . Potrzebuje porady bo coś takiego zdarzyło się pierwszy raz . Jestem w 33 tygodniu i przy pobieraniu krwi odszczelil paseczek przy obejmowaniu ręki i uderzył w brzuch 😢nie ukrywam ze było to dość mocne uderzenie ze aż mnie bolało .. 😢 boje die ze zrobiłam krzywdę dziecku ? Nie wiem jak to jest a lekarz dopiero za 2 tygodnie .
|
|
![]()
Inesja |
Ja w ciąży otwieralam słoik i użyłam tyle siły, że ręka mi się ześlizgnęła a łokieć uderzył z calym impetem prosto w brzuch. Byłam wtedy jakoś na końcówce ciąży i nic się dziecku nie stało, nawet się nie obudził
![]() ![]() |
|
![]()
k878 |
Ja kilka razy wpadłam wózkiem ze starsza w jakaś dziurę i całym impetem walnelam brzuchem w rączkę od wozka. I ileś razy się zapomniałam i podeszłam normalnie do blatu i tez zaryłam brzuchem.
Córeczka 12.2017
![]() Córeczka 08.2019 ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.