AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Niuniusia |
Czy ktoś miał już taki problem? 3 tyg temu na usg wszystko było ok, dziś lekarka zobaczyła torbiel na jajniku u córeczki. Podobno zaraz po urodzeniu się wchłania ale ja bardzo się zaczęłam martwić. Prośba o opinie jeśli ktoś już się z tym spotkał.
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
![]() ![]() ![]() Wiara i nadzieja dziala cuda! |
|
![]()
aneta93 |
Mojej zajomej dziecko miało kilka torbieli w główce i wchłonęły się jakiś czas po porodzie, jezdzila z nimi na kontrolę. Moze to trochę inny przypadek, ale wchłonęły się więc myślę że na jajniku też się wchłonie
|
|
![]()
Niuniusia |
Dzięki za info, lekarka mówiła że to często się zdarza i samoistnie znika. Przyczyną jest podobno burza hormonów u matki. Ale jednak wolałabym żeby tego nie było. Ehhh
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
|
![]()
YenneferVengerberg |
Corcia kolezanki to miala-torbiele na jajnikach. Wszystko sie wchlonelo po porodzie.
Natomiast corka siostry miala torbiele na glowie. Tez nie ma po nich sladu. Yennefer
|
|
![]()
Niuniusia |
Tak zgadza sie my po porodzie a juz na koniec ciąży na usg nic nie bylo nie potrzebnie lekarka mnie wystraszyla bo inny lekarz mowil ze nie uznaje sie tego nawet za nieprawidłowość bo wszystko sie wchłania a dzieje się tak przez hormony matki. Pozdrawiam
![]() Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.