AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
sylwia.lenka |
Witajcie. Dzisiaj podczas stosunku z mężem kazał mi szybko schodzić, bo on napewno poczuł Małą i boi się, że coś jej zrobimy... Czy to możliwe, żeby przez ścianki macicy, wody płodowe i wgl mógł ją poczuć od środka? Wydaje mi się to absurdalne, ale nie wiem jak mu wytłumaczyć, że nic złego się nie dzieje...
|
|
![]()
Kaj |
Raczej niemożliwe żeby ją poczuł. Niestety trzeba to przecierpieć. Mój mąż też jest anty na seks na tym etapie- naczytał się, że się nie powinno, a poza tym boi się, że zrobi coś małemu. Tak działa męska psychika. Z dwojga złego lepiej w tą stronę- niech się martwią tatusiowie o swoje pociechy, niżby mieli mieć to zupełnie gdzieś i na pierwszym miejscu stawiać siebie.
![]() ![]() |
|
![]()
Ewelka II |
Mój P. ma blokadę seksualną mniej więcej od połowy ciąży. Tak od 5-6 miesiąca. Spadło libido i tyle. Trudno. Na początku mu wypominałam, że mu się już pewnie nie podobam, bo jestem gruba i ble, ble, ble... ale się ogarnęłam. Niektórzy tak mają i tyle. Koleżanka ciężarna też bez seksu. To samo
![]() |
|
![]()
pakima |
Moje drogie nie jest to możliwe dziecko ma taką ochronę przed stwórcą swoim to przy normalnym współżyciu nie jest to możliwe. Jedynie co może zrobić z mojego punkty widzenia to tylko przyspieszyć termin porodu. Dużo położnych zaleca współżycie w terminie okołoporodowym, żeby pojawiały się skurcze które właśnie może wywołać stosunek. Jednak nie zawsze się tak dzieje. W moim przypadku współżycia nie trzeba było tylko troszkę niecierpliwości bo bardzo chciała dziecko wcześniej urodzić i wystarczyło kilka cieplejszych kąpieli, ruchu po schodach no i się czop wydalił a po nim pękły wody płodowe i do porodu:). Warto jednak dla takich niecierpliwych mam skorzystać z pięknego uroku jakim jest stosunek bo potem celibat na kilka tygodni:) A mężowie jak nie chcą to ich nie zmusimy niestety mój też się bał i dlatego musiałam szukać innych sposobów na przyspieszenie porodu:)
Hermiona lubi tę wiadomość |
|
![]()
paulina_b |
No to chyba normalka
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
pakima |
no cóż różnica między małym chłopcem a mężczyzną jest taka że z wiekiem zmienia się im flaszka
![]() ![]() Dajana28, gosia86 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Mon123 |
U mnie ten sam problem, niestety.
Mąż dostał blokadę gdy tylko brzuszek stał się widoczny, twierdzi, że boi się zrobić Małej krzywdę... no cóż wypominam mu, że to nie strach o Małą, a pewnie mój wygląd go odpycha, ale zaprzecza. Pozostało mi czekać na czas po porodzie kiedy znów wszystko wróci do normy... |
|
![]()
pannaniedzwiedzia |
Dziewczyny, jak was czytam to nie mogę wyjść z podziwu
![]() EMI_KUB lubi tę wiadomość |
|
![]()
mamusia_3 |
Witam,
dzisiaj byłam na badaniu kontrolnym i podpytałam lekarza co o tym myśli. Tak się zaśmiał wesoło ![]() zaproponował, że mi zaświadczenie wypisze dla męża że może kochać się z żoną (tylko swoją) ![]() Głowa do góry, teraz już tylko bliżej niż dalej ![]() Hermiona, powidlowa lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
ja nie mam tego problemu. Jak sie kochamy to dziecko sie wierci.CZasami to mi przeszkadza żeby skupic sie na przyjemnościach
|
|
![]()
Tess |
Kurczę Sylwia zazdroszczę, bo ja to bym i miała chęć (o M nie wspominając
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
no ja tez czasem mało komfortowo się czuję po ;] ale co tam ;]
|
|
![]() [konto usunięte] |
Podczas stosunku to co najwyżej na szyjkę można natrafić członkiem
![]() ![]() Anioł, Mia S, Magic, zuzka.mom, polkosia, Hermiona lubią tę wiadomość |
|
![]()
Magic |
Dokladnie
![]() ![]() peppapig lubi tę wiadomość Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016 Kornel 23.06.2018 |
|
![]()
agniesja |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 24 lutego 2016, 20:25 Hermiona lubi tę wiadomość |
|
![]()
czarownica_tea |
My też nie rezygnujemy z przytulanek, chociaż coraz trudniej znaleźć dogodną pozycję
![]() ![]() |
|
![]()
Hermiona |
Chyba bym się zastrzeliła albo poszła szukać przygodnych partnerów na mieście, gdyby mój facet teraz odmówił seksu. Mam w ciąży takie libido, że o rany. A bez seksu robię się smutna lub/i wściekła, nie mówiąc już o fizycznych męczarniach, więc sobie w ogóle nie wyobrażam życia w celibacie.
agniesja, AsiaPoli lubią tę wiadomość |
|
![]()
KathleenPL |
Haha, moje libido tez szalone od początku ciąży, mogłabym naokraglo
![]() |
|
![]()
AsiaPoli |
hehe,jak to czytam to mi az slabo,my mielismy celibat pierwsze 12 tyg,bo to ciaza z invitro i wszystko bylo zakazane,ale pozniej jak sie okazalo ze wszystko w pozadku i na swoim miejscu to tez mozemy ciagle i wszedzie,choiciaz teraz juz z duzym brzuszkiem,trzeba szukac nowych pozycji,coby za nudno nie bylo
![]() KathleenPL lubi tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.