AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
agaB |
kobietki mialyscie uczucie pulsowania w brzuchu. jak sie poloze na plecach badz nawet siedze czuje pulsujacy brzuch. Nie sa to na pewno ruchy dziecka ani czkawka. Dodam ze jestem w 38 t i wystepuje to raz dziennie
|
|
![]()
under_the_snow |
Moze to skurcze braxtona hicksa albo skurcze przepowiadajace? Nie wiem sama. Tez miewam czasem takie uczucie, ale zawsze wydawalo mi sie, ze to czkawka.
Wiadomość wyedytowana przez autora 6 lipca 2015, 12:07 matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko. ![]() |
|
![]()
agaB |
to nie skurcze. Przy skurczach twardnieje brzuch a czkawke inaczej odczuwam
|
|
![]()
Martika87 |
Może to po prostu tętno?
![]() |
|
![]()
Beeblu |
Ja też mam to pulsowanie! U mnie dopiero 25 tydzień więc to chyba nie skurcze... Obstawiałam do tej pory czkawkę
|
|
![]()
agaB |
a moze i tetno moje...ale dziwne to uczucie wrecz nieprzyjemne
|
|
![]()
Martika87 |
Teraz jest gorąco i organizm inaczej reaguje. Ja słyszałam ostatnio moje tętno w uchu jak położyłam się na poduszce
![]() Zmieniłam pozycje i przeszło. Brzuch też mi kilka razy pulsował jak leżałam na wznak. Może byłaś po prostu zmęczona? a może podskoczyło Ci ciśnienie? Na pewno nie jest to nic złego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Mi tez pulsuje:-) To tętno
![]() Przyłóż palec pod żuchwę i będziesz pewna,ze to tętno ![]() |
|
![]()
agaB |
Jutro na wizycie zapytam lekarza zebzna sto procent byc pewnym. Tez masz przewaznie raz dziennie?
|
|
![]() [konto usunięte] |
Mam zawsze wtedy jak leze na pleckach:-)
Raz silniej,raz lżej ,ale mam chyba zawsze-nigdy sie temu nie przygladalam-jedynie to widzę wtedy jak patrzę jak moja Oliwka sie rusza:-) Dla mnie caly czas to bylo normalne:-) Po prostu puls:-) |
|
![]()
Martika87 |
Jak się dowiesz to daj znać,ciekawa jestem co Ci powie
![]() ![]() |
|
![]()
agaB |
ja zawsze mam mniej wiecej o tej samej godz. I silne to pulsowanie jest wrecz przeszkadza i denerwuje:)Kobitki jutro dam znac
|
|
![]() [konto usunięte] |
No to czekamy na wieści
![]() |
|
![]()
zakocona |
moim zdaniem to czkawka.
co ci gin powiedział? |
|
![]()
agaB |
to na pewmo nie czkawka .czkawke odczuwam inaczej i to pare razy dziennie.wizyte mam po poludniu to dam znac
|
|
![]() [konto usunięte] |
Czkawka?
![]() Brzusio pulsuje:-) a czkawka,to przeciez tak jak ruchy,tylko w równych odstępach czasowych-tego nie idzie pomylić ![]() Ja stawiam na puls:-) No Aga? I co gin na to pulsowanie? ![]() |
|
![]()
agaB |
puls dobrze mowilas.
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
No pewnie
![]() ![]() Martika87 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Martika87 |
Też myślałam,że to puls
![]() Nie potrzebnie się tylko stresowałaś. ![]() |
|
![]()
ket555 |
Też mam takie pulsowanie obecnie 32 tc
ket555
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.