AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
amelka_27 |
Kochane! Przyszłe mamy! Szczególnie te co będą rodzić pierwszy raz
![]() Powiedzcie jak się przygotowujecie to samego porodu jak i pierwszych miesięcy z maleństwem.' Same książki? Kursy rodzenia analogowe czy też online? Czy polecacie konkretne książki kursy online itp. ? Podzielcie się! Żeby innym było łatwiej ![]() |
|
![]()
WrednaZośka |
Cześć
![]() Rodzę pierwszy raz. Ja czytałam książki - bardziej naukowe niż albumy z obrazkami jakich jest sporo... Chodziło mi o to z jakich etapów składa się poród, czego się spodziewać. POczątkowo człowiek jest przerażony i można np. ogólnie przewertować książkę a potem wracać do tematu z czasem. Książki można - a nawet polecam - znaleźć w lokalnych bibliotekach. Nie warto moim zdaniem kupować za dużo a na rynku jest pełno ciążowych i dzidziusiowych gadżetów, moim zdaniem trzeba się maksymalnie powstrzymywać. Szkoła rodzenia - warto znaleźć darmową. Czytałam na poloznamama.pl że jest też taka z NFZ. My znaleźliśmy darmową organizowaną przez nasz szpital (Łubinowa Katowice) Blogi - ja czytałam mamaginekolog i poloznamama Filmiki - jest dużo - szkoła rodzenia online, ćwiczenia, czy wybrać pieluchy wielorazowe, jak trzymać dziecko .. wszystko ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.