AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
NatiB |
Hej. Czy któraś z mam, chwilę przed porodem była przeziębiona? Wczoraj umierałam z bólu gardła i kaszlu a dzisiaj męczy kaszel, taki mokry z odkrztuszaniem. Goraczki nie mam. Obawiam sie podwyższonego CRP po porodzie i tego, co zrobią w szpitalu przez to.. Czy będa podawac antybiotyk i zatrzymają na oddziale po porodzie na np ponad tydzien:/ Czy ktoras tak miała? Obecnie 38+3
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić |
|
![]()
MadzikForever |
Ja też właśnie choruję, ale piję herbatę z pędów malin i pomaga bardzo. Dochodzę już do siebie. Ponadto dużo witaminy C.
Jeśli chodzi o szpital, to nie słyszałam, żeby ktokolwiek z personelu przejmował się przeziębieniem rodzącej, chyba, że pojawia się podwyższona temperatura, zasłabnięcia lub ma miejsce duże ogólne osłabienie. Dużo zdrowia dla Ciebie, obyś zdążyła się wykurować! |
|
![]()
NatiB |
Nie zdążyłam :p
Gagaga lubi tę wiadomość Bartuś❤️
|
![]()
jane |
Nati, gratulacje
![]() I jak było z crp u małego? kochana córeczka 16.06.2016
![]() |
|
![]()
NatiB |
Ja miałam wysokie crp i leukocyty, trzymali mnie przez to 5 dni w szpitalu i na antybiotyku :p Czyli tak jak mniej wiecej przewidziałam że moze byc problem
Bartuś❤️
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.