AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Wstydliwa sprawa trochę ale od jakiegoś tygodnia pojawił się u mnie obrzęk warg sromowych,bolesny i utrudniający życie. Czy któraś z Was miała podobny problem? Co pomogło?
|
|
![]()
Marietta |
Z tego co wiem, obrzęk i nawet lekkie zasinienie warg sromowych to typowy objaw dla żylaków w pochwie- niestety nie podpowiem jak się to leczy, pewnie już po ciąży dopiero jakąś heparyna albo diosmina... najlepiej zapytaj ginekologa
![]() |
|
![]()
kajax |
Zupełnie normalne pod koniec ciąży, nie ma co się martwić. Przejdzie jak urodzisz. Dziecko uciska naczynia krwionośne, stąd są obrzęki, a zwłaszcza w kroku bo tam napiera główka, szczególnie wtedy kiedy stoisz. Grawitacja
![]() Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10 Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 |
|
![]()
kasza |
Zejdzie po porodzie
![]() Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Decadence |
Lukrecja, to normalne, ale warto ginowi powiedzieć - koleżanka miała podobnie i dostała jakieś zastrzyki z heparyny bodajże. Mała urodziła się zdrowa, a jej po porodzie minęło jak ręką odjął.
![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.