AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
KotCzarownicy |
A nie masz podanych wartości referencyjnych na wyniku? Zazwyczaj się je podaje, bo różne laboratoria mogą mieć je trochę inne. A najlepiej, gdybyś mogła pokazać te wyniki jakiemuś lekarzowi, mógłby być rodzinny.
Ja miałam na czczo 82,34 norma 70-99. Po godz. 104,15 Po 2 godz. 92,42 U ciebie na czczo wygląda ok, gorzej, że po 2 godzinach dalej rośnie, ale nie znam się i nie chcę cię straszyć, bo może to dobry wynik. Najlepiej zapytaj w temacie cukrzyca ciążowa w dziale problemy i komplikacje: https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/cukrzyca-ciazowa,743,1955.html Tam dziewczyny mają większą wiedzę i może podpowiedzą coś więcej. 4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego Niedoczynność tarczycy Leszek jest z nami! 29.05.2018 |
|
![]()
kamciaelcia |
OK wyniki
|
|
![]()
Leticia |
to dobre wyniki
![]() Ja też w obu ciążach miałam wzrost po 2 godzinach w stosunku do poziomu po 1 godzinie. Ważne, żeby wynik nie przekraczał 140. klaudia382 lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
kamciaelcia |
Normy to
92-180-152 |
|
![]()
Ponette |
Dziewczyny, czy robiąc test obciążenia glukozą można przy okazji pobrać krew do innych badań? Muszę powtórzyć TSH i kilka innych badań i zastanawiam się, czy zrobię to za jednym zamachem.
Wiadomość wyedytowana przez autora 14 maja 2018, 13:38 ![]() |
|
![]()
Leira |
Ponette wrote:
Dziewczyny, czy robiąc test obciążenia glukozą można przy okazji pobrać krew do innych badań? Muszę powtórzyć TSH i kilka innych badań i zastanawiam się, czy zrobię to za jednym zamachem.
A czemu nie, skoro i tak będziesz w laboratorium? Oczywiście nie z tej samej próbki - oddzielnie pobiorą Ci krew na morfologię, oddzielnie na TSH i oddzielnie na glukozę. ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.