AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
prezprez |
nie wiem co sie dzieje a nie chce zaszkodzic dziecku. od jakich dwoch tygodni dziwnie sie czuje. Dwa razy poklocilam sie z rodzina, naprawde nie chcialam sie denerwowac ale bardzo latwo mnie wyprowadzic z rownowagi. troche lzy polecialy, ale potem akrecalam sie ze tym placzem zaszkodzilam dziecku i tymi nerwami wiec bylam znowu zdenerwowana i troche zczelam plkac na wieczor ze zaszkdozilam dziecku. ja tego nie potrafie zachamowac, zwlaszcza tych lez, bardzo zrobilam sie placzliwa.
wszedzie pisza ze stres szodzi dziecku, ze moze byc : niedotlenione ze moze lozysko sie odkleic ze jeszcze wiele innych rzeczy wiec jaki to jest stres? czy ktoras z was tez byla nerwusem w ciazy a dziecko urodzilo sie o czasie i jest ok? Bylo pare sytuacji w ktorj no wybuchlam, moze niepotrzebne byly niektore sytuacje ale hormony mi bardzo buzowaly i to nie w 1 trymestrze tylko w drugim i teraz w trzecim. prosze o informacje bo po czytaniu na internecie artykulow o skutkach stresu glowa boli |
|
![]()
julka_kulka |
wahania hormonalne w ciąży są rzeczą naturalną, przestań czytac w internecie te wszystkie głupoty, bo tylko sie nakrecasz
Wiktoria2909 lubi tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.