BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > III trymestr > nerwy, placz czy to hormony w 3 trymestrze?
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

prezprez
Debiutantka
0

Wysłany: 20 listopada 2018, 18:55
Cytuj | (0) | Zgłoś
nie wiem co sie dzieje a nie chce zaszkodzic dziecku. od jakich dwoch tygodni dziwnie sie czuje. Dwa razy poklocilam sie z rodzina, naprawde nie chcialam sie denerwowac ale bardzo latwo mnie wyprowadzic z rownowagi. troche lzy polecialy, ale potem akrecalam sie ze tym placzem zaszkodzilam dziecku i tymi nerwami wiec bylam znowu zdenerwowana i troche zczelam plkac na wieczor ze zaszkdozilam dziecku. ja tego nie potrafie zachamowac, zwlaszcza tych lez, bardzo zrobilam sie placzliwa.

wszedzie pisza ze stres szodzi dziecku, ze moze byc :
niedotlenione
ze moze lozysko sie odkleic
ze jeszcze wiele innych rzeczy

wiec jaki to jest stres? czy ktoras z was tez byla nerwusem w ciazy a dziecko urodzilo sie o czasie i jest ok?

Bylo pare sytuacji w ktorj no wybuchlam, moze niepotrzebne byly niektore sytuacje ale hormony mi bardzo buzowaly i to nie w 1 trymestrze tylko w drugim i teraz w trzecim.

prosze o informacje bo po czytaniu na internecie artykulow o skutkach stresu glowa boli

julka_kulka
Ekspertka
175

Wysłany: 23 listopada 2018, 10:20
Cytuj | (1) | Zgłoś
wahania hormonalne w ciąży są rzeczą naturalną, przestań czytac w internecie te wszystkie głupoty, bo tylko sie nakrecasz

Wiktoria2909 lubi tę wiadomość

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)