AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Agus 26 |
Witam chciałabym sie dowiedzieć jaki kupiliście materac dla dziecka. Jesteście zadowolone i polecacie?
|
|
![]()
orchideaa |
Witam! Jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona, bo poród przede mną, ale kupiliśmy z mężem materac dwustronny sprężynowy z IKEI, cena 120 zł około i wygląda naprawdę porządnie. Daleko nam do wydawania na materacyk dla dziecka ponad 1000 zł (a takie oferty też widzieliśmy), wolę odłożyć na większe łóżko dla Małej na przyszłość!
![]() ![]() |
|
![]()
Miley24 |
nie ma co bulic fortuny na materac przyajmniej na poczatku bo moze sie okazac ze maly w lozeczku spedzi 2 minuty i stwierdzi, ze to na tyle przygody z lozeczkiem
![]() |
|
![]()
DarkAngel666 |
Kupiłam na Allegro materacyk antyalergiczny i przeciwpotowy z oddychającą wkładką kokosową w wersji 6 cm grubości, zapłaciłam mniej niż 70zł, materacyk przyszedł i jest naprawdę dobrze wykonany, stabilny, ale nie twardy. Z tego co widzę to mogę polecić. Z racji zakupu lepszej jakości łóżeczka turystycznego zamiast szczebelkowego, których to nie cierpię, bo znajomych dzieci zawsze zapchają sobie kończyny i rozlega się potworny wrzask
![]() ![]() |
|
![]()
Visenna |
Odkurzę trochę temat
![]() Po przeczytaniu wielu opinii chciałam materac lateksowy, ew. lateks-kokos, ale... urodził się pomysł, by zainwestować w łóżeczko dostawne a przy tej opcji już nie ma takiego wyboru. Łóżeczka/kołyski są niestandardowych rozmiarów a materace - tylko pianki. Myślicie, że do 5-6 miesiąca pianka byłaby dobra? Później kupilibyśmy już łóżeczko drewniane i... materac lateksowy. Macie może doświadczenie z łóżeczkami dostawnymi ![]() |
|
![]()
kasiulek_81 |
Visenna wrote:
Odkurzę trochę temat
![]() Po przeczytaniu wielu opinii chciałam materac lateksowy, ew. lateks-kokos, ale... urodził się pomysł, by zainwestować w łóżeczko dostawne a przy tej opcji już nie ma takiego wyboru. Łóżeczka/kołyski są niestandardowych rozmiarów a materace - tylko pianki. Myślicie, że do 5-6 miesiąca pianka byłaby dobra? Później kupilibyśmy już łóżeczko drewniane i... materac lateksowy. Macie może doświadczenie z łóżeczkami dostawnymi ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
My kupiliśmy materac lateks- pianka. Wygląda super, zobaczymy jak maluchowi będzie na nim się spało
|
|
![]()
Camilia |
Vitmat lateks- kokos.
|
|
![]()
Olaczek86 |
Witam,
wielu naszych znajomych zakupiło lateksowy materac w Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00150184/ i my również na niego się zdecydowaliśmy. Wygląda porządnie. Myślę, że to dobry wybór. Panie w sklepach dziecinnych polecają głównie lateksowe lub piankowe. ![]() pozdrawiam |
|
![]() [konto usunięte] |
Uważajcie na materace gryczane.Pojawiają się w nich robaki. Niestety koleżanka z pracy też znalazła w swoim.
A co do podkładów do łóżeczka to można wybrać sam ceratowy albo podgumowane prześcieradło frotka http://niezbednikmamy.com/search/prze%C5%9Bcierad%C5%82o/ |
|
![]() [konto usunięte] |
Monia też o tym słyszałam i dlatego nie kupowałam materaca z gryką
|
|
![]()
Syl89wia |
Będąc w ciąży zakupiłam gryczano-kokosowy. Był porządnie wykonany, wydawał się być wygodny. Kosztował około 80 zł. Gdy mały miał jakieś 2 miesiące wyczytałam o tych robakach... No i cóż. Nawet nie sprawdzałam czy u nas coś takiego jest, od razu kazałam mężowi się go pozbyć i tego samego dnia zakupiłam zwykły piankowy.Obawiałam się, że z czasem może się coś zalęgnąć z uwagi na wysoką wilgotnośc powietrza w pokoju, nawilżacz jest włączwny dość często. Z tym, że synek nie śpi w swoim łóżeczku. Gdy kiedyś w końcu zacznie pomyślę o lepszym materacu, ale na pewno bez naturalnych wsadów.
https://www.maluchy.pl/li-72852.png
|
|
![]()
ines. |
dziewczyny, które zdecydowałyście się na lateksowy lub inne rodzaje lateks/pianka czy lateks/kokos - jakiej firmy kupowałyście?
Córcia
![]() ![]() Synek ![]() ![]() |
|
![]()
Jagah |
ines. wrote:
dziewczyny, które zdecydowałyście się na lateksowy lub inne rodzaje lateks/pianka czy lateks/kokos - jakiej firmy kupowałyście?
Polecam z firmy Havea ![]() Na allegro jest rowniez sprzedawca, ktory ma w sprzedazy te materace w tanszej cenie, z bezplatna wysylka ![]() Sprzedający: plastic2, polecam ![]() ines. lubi tę wiadomość ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Agmathia |
Ja kupiłam materac w sklepie stacjonarnym za 206 zł: FIKIMIKI lateksowo-piankowo-kokosowy Prestige Line
![]() Czy się sprawdzi u mojego maleństwa, zobaczymy już niebawem ![]() |
|
![]()
Nisia2901 |
Dziewczyny a co sądzicie o materacu piankowym ?
Czy jeśli dno łożeczka to deseczki to czy dziecku nie będą się wbijały te deski w plecka ? (mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi ![]() ![]() |
|
![]()
Leticia |
My mamy piankowy i jest ok
![]() Myślę, że te deseczki nie powinny się wbijać w plecy, bo dziecko jest za lekkie, żeby tak na nie naciskać. ![]() ![]() |
|
![]()
sandra32 |
polecam super materac od https://materacyk.pl/produkt/materac-sensitive-dla-dzieci/#1588539457018-62f2904c-c2ce
materac ma pokrowiec dla alergikow, wklad jest wykonany z pianki lateksowej latwo sie go czysci |
|
![]()
lalkadoli |
siostra tez ma ze strony materacyk.pl
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.