AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Magda86_0309 |
Czy Wy też jesteście na etapie, że macie już łóżeczko dla Waszego malucha, ale nie wiecie jeszcze do końca, jaką wybrać stylizację? Dla niezdecydowanych polecam post, w którym zebrałam wyniki swoich dotychczasowych poszukiwań w tym zakresie: http://www.mama-to-ja.bloog.pl/id,357515069,title,Wariacje-lozeczkowe,index.html
Liczę na Wasze sugestie, a także mile widziane zdjęcia Waszych stylizacji w komentarzach- może coś kogoś zainspiruje. |
|
![]()
fiska0 |
My juz mamy lozeczko ale tak naprawde kompletnie go nie przystrajamy.
Takiemu malemu dziecku nie sa potrzebne takie rzeczy jak baldachimy, misiaczki itd - ono na to nie zwraca uwagi. To jest tylko dla nas i naszych oczu, zeby bylo ladnie ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
fiska0 wrote:
My juz mamy lozeczko ale tak naprawde kompletnie go nie przystrajamy.
Takiemu malemu dziecku nie sa potrzebne takie rzeczy jak baldachimy, misiaczki itd - ono na to nie zwraca uwagi. To jest tylko dla nas i naszych oczu, zeby bylo ladnie ![]() Zgadzam się, że nie ma sensu go bardzo dostrajać. Mam pytanie czy któraś z Was może polecić jakieś dobre kołderki dla dziecka. Dziecko urodzi się w kwietniu ![]() |
|
![]()
Leticia |
Jako mama 4-miesięczniaczki odradzam wszelkie przystrajanie
![]() ![]() kasza lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Im mniej "łapaczy kurzu" tym zdrowiej!
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.