BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > III trymestr > Lovely Baby Box
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Jeżyna&Malina
Przyjaciółka
25

Wysłany: 15 maja 2018, 10:58
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej dziewczyny:) chciałabym zapytać czy macie jakieś opinie na temat tych pudełek do spania dla dzieci i tych zestawow ogolnie:) poki co doszlam do tego, ze zestaw "czuly dotyk" czy "dopieszczony szkrab" to nie sa specjalnie oplacalne rzeczy bo te same rzeczy skompletuje sobie nawet w Smyku ze trzy razy taniej wiec tutaj raczej cene robi piekny wyglad i gotowosc zestawu jako prezent ale zastabawiam sie nad kupnem tego podstawowego zestawu, po to zeby spac z dzieckiem w jednym lozku ale bez ryzyka ze ja czy mąż niechcaco cos mu zrobimy. I w ogole takie pudelko wydaje sie dosyc praktyczne tylko pytanie czy jest wygodne i czy sprawdzilo sie u Was?:)

"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1

Leira
Autorytet
1192

Wysłany: 15 maja 2018, 11:10
Cytuj | (0) | Zgłoś
A tego kobiety w Skandynawii nie dostają za darmo, przydziałowo po porodzie? :) Na pewno jest to praktyczna rzecz, ale na sam początek, takie minimum minimorum, jeśli matka nie zdążyła z wyprawką ;) Aczkolwiek dla mnie to bardziej taki gadżet dla spóźnialskich, albo mam wcześniaków, ewentualnie prezent :) Szczerze to cena mnie odrzuca, bo wiem, że za te same pieniądze można kupić normalne łóżeczko z materacem, pościelą, ręczniczek, kilka ubranek i gadżetów :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png

Axana
Autorytet
218

Wysłany: 15 maja 2018, 12:50
Cytuj | (0) | Zgłoś
Mnie takie pudełko nie przekonuje, już lepiej zainwestować w kokon który też możesz położyć u siebie w łóżku bez obawy że dziecko przygnieciesz... no i cena z kosmosu za to pudełko!

atdcpiqv8drqss4a.png

Jeżyna&Malina
Przyjaciółka
25

Wysłany: 16 maja 2018, 10:21
Cytuj | (0) | Zgłoś
O a co to za konon?:) nic o tym nie wien:) jakie macie doawiadczenia z kokonami?:)

"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1

Leira
Autorytet
1192

Wysłany: 17 maja 2018, 08:28
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kokon wygląda mniej więcej tak:

kokon-wyscigowe-kroliki.jpg

Stosuje się go jako wkład do łóżeczka, które jest kilka razy większe niż niemowlak, żeby nasz maluch w łóżeczku "nie zginął". W tak ograniczonej przestrzeni (w kokonie) łatwiej jest malucha opatulić :) Można też - jak napisała koleżanka wyżej, włożyć go do własnego łóżka i wtedy maluch ma bezpieczną przestrzeń w łóżku rodziców.

Wiadomość wyedytowana przez autora 17 maja 2018, 08:29

f2w3ikgnnjbzwgbk.png

Jeżyna&Malina
Przyjaciółka
25

Wysłany: 18 maja 2018, 10:45
Cytuj | (0) | Zgłoś
O, wygląda fajnie:) dzięki za podpowiedź:) chyba faktycznie kupię kokon, myślę że jest bardziej praktyczny niż pudełko. Tzn. gdybym go dostała za darmo w ramach wyprawki tak jak w Finlandii to bym nie pogardziła ale za takie pieniądze to chyba jednak kokon wypada lepiej w tym zestawieniu:)

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)