BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > III trymestr > Libido po porodzie
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

[konto usunięte]

Wysłany: 12 listopada 2021, 09:00
Cytuj | (0) | Zgłoś
Jak to u was było - też miałyście obniżone libido i zmniejszoną ochotę na bliskość? Czy wręcz przeciwnie. Kiedy to mija - i czy mija ;/
Nie mam z kim na ten temat pogadać.

Annite
Przyjaciółka
55

Wysłany: 12 listopada 2021, 09:26
Cytuj | (1) | Zgłoś
Wiem kochana co czujesz. Również przez jakiś czas zupełnie nie miałam ochoty na zbliżenia z męzem. Tak to jest jak hormony szaleją oraz organizm musi dojść do siebie. u mnie jednak stan ten utrzymywał się prawie przez rok i zastanawiałam sie juz o co chodzi. Czemu tak jest ( prze porodem uwielbiałam w końcu seks).
Pomógł środek polecony mi przez moją panią doktor. Mianowicie Libido therapy. Mogę napisać,że dzięki niemu libido powróciło i obecnie potrafię cieszyć się z seksu. Możesz kupic bez recepty tak więc może warto jest spróbować?

kkdw lubi tę wiadomość

[konto usunięte]

Wysłany: 12 listopada 2021, 13:52
Cytuj | (0) | Zgłoś
Coś tam czytałam na temat tego środka. Możesz coś więcej napisać? Czy daje jakieś efekty uboczne? Ewentualnie jakiś skład? Czy jest dostępny też w sklepach stacjonarnych?

Annite
Przyjaciółka
55

Wysłany: 13 listopada 2021, 10:25
Cytuj | (0) | Zgłoś
Stacjonarnie niesetety nie widziałam chociaz nie wykluczam,że go gdzieś nie ma. Musiałabyś sama zorientować się gdzie można dostać. Ja zamawiałam przez internet.

Efektów ubocznych na szczęście w moim przypadku nie było żadnych. W kóncu jest to ziołowy środek.

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)