AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
paulina502 |
Czy któraś z was miała podobnie? Jestem w 33/34 t.c. i od 1.5 tygodnia czuję kłucie w podbrzuszu, tak jakby w cewce moczowej, jakby ktoś igiełkę tam wbijał.. Czasami tak mnie zakłuje, ze aż się zegnę w pół
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Kasiulek89 |
Miałam bardzo podobne odczucia i też początkowo myślałam, że to coś z pęcherzem, na usg okazało się jednak, że mój Szymuś ma nóżki na dole i fika sobie po pęcherzu i szyjce
Kasiulek89
|
|
![]()
kade8787 |
U mnie podobnie , mala czasem tak kopie mnie centralnie w szyjkę jak i pęcherz że az się zwijam z bólu. kłucie w cewce moczowej i parcie na pęcherz odczuwam najbardziej kiedy ona się przeciąga. Mam tak od czasu do czasu - obecnie 28 tydzień. Jutro wizyta więc może dowiem się cos wiecej .
![]() kasia z
|
|
![]()
paulina502 |
Robiłam ostatnio badania moczu i czysto takze to klucie to chyba rzeczywiście działalność córki, która cały czas jest ułożona posladkowo i nie chce się odwrocic
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
ewelia |
Od kilku dni też mam igiełki, ale maluch leży główką do dołu, może to gdy sie bardziej wyciaga i uciska?
|
|
![]()
mamania |
Tak, mam tak często, to działalność maleństwa.
mamania
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.