BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > III trymestr > Kłucie w pochwie
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

nadziejastru
Autorytet
901

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 20:28
Cytuj | (0) | Zgłoś
Czy któraś z Was odczuwa mocne kłucia w pochwie, jakby 100 igieł się wbijało. Ja odczuwam to już od 2 tygodni, byłam u ginekologa, ale stwierdził, że wszystko jest w porządku, szyjka długa, twarda, zamknięta, infekcji żadnych. Uspokoiłam sie na chwilę, ale te kłucia ciągle powracają i czasem są naprawdę mocne, że musze przystawać i czekaż aż minie. Co to może być?

201710081562.png
<3 Julianek
bfaregz2wr08gt7m.png
01.04.2016r. Aniołek 12tydz [*] a myślałam, że robisz Mamusi Prima Aprilis... :(

kamila1991
Znajoma
1

Wysłany: 7 sierpnia 2017, 10:16
Cytuj | (1) | Zgłoś
Jestem w 38 tc i też mam takie bóle. Czasem aż mnie z nóg zwali...
Moja gin powiedziała, że wszystko jest ok, a na tym etapie ciąży, to już wszystko ma prawo boleć ;)
Wiem, że średni konkret, ale cóż. Może ktoś jeszcze miał takie dolegliwości?

nadziejastru lubi tę wiadomość

theagnes87
Autorytet
453

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 10:11
Cytuj | (1) | Zgłoś
ja tak miałam w pierwszej ciąży...i myślałam że to poprostu główka napiera...aż musiałam przystawać i sie zlapać tam na dole...

nadziejastru lubi tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

Klio86
Autorytet
184

Wysłany: 4 listopada 2017, 09:18
Cytuj | (0) | Zgłoś
Podbijam temat,

Jestem w 31 tc (czy to nie za wcześnie?) i od tygodnia odczuwam takie intensywne kłucia w pochwie, dosłownie jak milion igiełek i faktycznie nie raz się zerwe żeby sobie to miejsce pomasować, lub chociaż ucisnąć..

optymistkaaa
Autorytet
177

Wysłany: 30 grudnia 2017, 08:15
Cytuj | (1) | Zgłoś
Może komuś się ta informacja przyda - to wina relaksyny która luzuje wiązadła spojenia łonowego. Ból zaczyna się tak jakby w pochwie (takie sie ma wrażenie) i może promieniować aż do ud. Trochę pomaga spanie z poduszką miedzy nogami + magnez. Ale tak naprawdę trzeba to przetrwać. Ból powinien zniknąć po porodzie.. takie uroki ciąży.... :(

Magdzia85F lubi tę wiadomość

Coccolina
Ekspertka
65

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:50
Cytuj | (0) | Zgłoś
A ja miałam takie kłucia jak mi się dziecko ruszało tam głęboko w dole. Po prostu dziecko leży nogami w dół i jak kopnie to aż się zginałam z bólu :) Pod koniec ciąży jak już leży głową w dół i schodzi już bardzo nisko to po prostu każdy ruch sprawia ból, ale to chyba szyjka macicy boli. To normalne, w końcu dziecko uciska ;)
Czasami czuję jak mała obraca główkę to w jedną to w drugą stronę ... brrrr ... jak jeszcze dorzuci do tego rączkę to po protu miazga! Mam wrażenie jakby mi miała zaraz wypaść!

Wiadomość wyedytowana przez autora 18 stycznia 2018, 11:50

85993e3kq2qy7eit.png
f2wl3e5ey3ftig7q.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)