AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
MotylekKira |
U mnie w 26 tc się obrócił już na stałe główką w dół
![]() ![]() |
|
![]()
Dommminika |
U Nas w 25tc synek był już główką na dole, w 28 tygodniu też
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
julita |
córcia w 32tc już była skierowana główką w dół, ale wydaje mi się że fiknęła około 30tc
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
KathleenPL |
u mnie dalej miednicowe ułożenie
![]() Nie ukrywam, że dzisiejsza wizyta mnie strasznie zdołowała ![]() |
|
![]()
AfterAll24 |
W 27tc już była główka w dole
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
24 w dół
27 do góry 32 w dół fika jak nie wiem co |
|
![]()
polkosia |
22 - główka w dół
27 - główka w dół 30 - główka w dół 31t6d - psikus, miednicowo... Chwilowo jestem załamana ![]() Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]()
zakocona |
29, 31 i 33 tydz - główkowo
|
|
![]()
kapturnica |
Ostatnie 9 tygodni syn ułozenie głowkowe -idealnie.
A dziś 36tyg4dni i co? i ułozenie miednicowe . Jestem w szoku bo najczęściej to chyba dzieciaki zmieniaja własnie pozycje na głowkowa na tym etapie a nie na poslady. Chyba małe szanse sa ,że wróci do głowkowego. ![]() ![]() |
|
![]()
polkosia |
Kapturnica, polecam Ci basen! Ja przez 3 dni pluskałam się po 3h dziennie i mała wróciła główką w dół. W 32tc. Spróbuj
![]() Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie w 24 już główką w dół, 27 tydzień również główką w doł. Mam nadzieje że tak zostanie
![]() |
|
![]()
karmar |
U nas synek był cały czas miednicowo,a w 28 tygodniu okazało się,że jest już główką w dół. Wczoraj na wizycie (31+4) też główkowo i lekarz powiedział,że już raczej nie powinien się odwrócić,ale jak czytam historie tutaj to zaczynam się obawiać...
|
|
![]()
Aga23 |
U mnie na usg w 20 tc dojrzałam już położenie główkowe w opisie w 24 i 26tc było to samo.Teraz czekam na usg w 30 tygodniu i zobaczymy
![]() |
|
![]()
ss |
Na badaniu w 19tyg już synek byl glowka w dol i tak jest do teraz;)
|
|
![]()
ania14 |
u mnie w 26t główką w dół, mam nadzieje że już tak zostanie...
2015 corka 😍 po 2 latach starań
Starania o rodzeństwo od 2016 Ja wysoka prolaktyna , 2 mutacje On brak plemników, wysoka homocysteina , 2 mutacje |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie 26,28 - główka w dół.
Też mam nadzieje, że zostanie. Lekarz dał 90% szans na to, że juz nie zmieni pozycji ![]() |
|
![]()
stokrotka1987 |
Od 20 tc główką w dół
|
|
![]()
Marcia28 |
Moja córcia od 30 tyg była głowką do góry, jutro zaczynam 36 tydzień i nadal ma ułożenie pośladkowe...Dwie lekarki potwierdziły, że mam za wąski kanał rodny i mała już się nie obróci, do tego szyjka zaczęła się skracać. Czekamy na skierowanie na cc.
|
|
![]() [konto usunięte] |
alicja_ wrote:
U mnie 26,28 - główka w dół.
Też mam nadzieje, że zostanie. Lekarz dał 90% szans na to, że juz nie zmieni pozycji ![]() psikus ![]() |
|
![]()
antea |
29tc - główkowe
33tc - pośladkowe ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.