AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Magic |
Moja córeczka od 18 tygodnia jest główką w dół
![]() ![]() ![]() Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016 Kornel 23.06.2018 |
|
![]()
dziks_power |
moja nadal bokiem sobie leży, ale lekarz tez powiedział że po 33 tygodniu główka jest ciężka i bobas ma mało miejsca więc się obraca głową w dół
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja się właśnie dowiedziałam we wtorek, że mój już głową w dół
![]() |
|
![]()
mf |
U mnie 26t1d Malutka ułożona poprzecznie, a wczoraj - 30t1d główkowo
![]() ![]() Pysiaczek89 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Robotka1 |
31 tydzień
![]() |
|
![]()
Ida |
W mnie w 27 Mały był ułożony główkowo, ale niestety postanowił zmienić pozycję, i tak w 31 był znów głową w górę. Nie ma reguły niestety. Mam jednak nadzieję, że w porę się obróci. lekarz i położna mówią, że jeszcze sporo czasu.
|
|
![]()
Papcia |
Na ostatnim badaniu w 25t3d Mały był poprzecznie, dzisiaj w 29t2d jest już główkowo i waży 1475g wg USG
![]() |
|
![]()
malinka1984 |
Podobno od wczoraj synuś jest ułożony główkowo (33w1d) ale potwierdzimy to na usg 03.03
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. |
|
![]()
dziks_power |
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo moja 3 tygodnie temu była poprzecznie i po kopnięciach poznaję że chyba nic się nie zmieniło. Czasu coraz mniej ;/ podobno bobasy mają czas tak do 34 tygodnia. W poniedziałek idę na usg i chcę żeby mi lekarz powiedział jak dokładnie mała się ułożyła to zacznę wykonywać ćwiczenia.
Bocianivf lubi tę wiadomość |
|
![]()
Monika1357 |
Mój mały w 20 tygodniu był łożony główkowo, w 30 miednicowo. Jestem w 32 tygodniu, czuję jego ruchy z każdej strony brzucha, ale nie wiem jak siedzi. Wizytę mam 18 marca, ale nie wiem czy mi zrobi usg, czy tylko zbada. Boję się cc, więc chcę poród naturalny, jestem dobrej myśli, to może się przekręci.
Bocianivf lubi tę wiadomość Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r. Sebastianek 27.08.2017r. |
|
![]()
Bocianivf |
U mnie 28 tydzień !
Www.mela-beauty.blogspot.com
|
|
![]()
Nadzieja84 |
U mnie w 29 była córa miednicowo a w 32 już główkowo ale mam dziwne wrażenie że jest już znowu inaczej...
|
|
![]() [konto usunięte] |
22 tc główkowo
26 tc miednicowo 30 tc główkowo 34 tc miednicowo 36 tc główkowo co dalej? to się okaże...już nie wierzę w bajki, że mają czas do 35tygodnia lub 2500g |
|
![]()
kajuttka |
byłam na badaniu połówkowym 21t4d i lekarz nie był zachwycony tym, że mały jest ułożony podłużnie miednicowo
![]() ![]() kajuttka
|
|
![]()
Bluberry |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 30 października 2015, 17:31 ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
kajuttka |
Bluberry życzę prawidłowego ułożenia synka
![]() kajuttka
|
|
![]()
dziks_power |
u nas cały czas główka u góry, zaczynamy trochę wymuszać czyli leżenie na boku siadanie z pupą z tyłu.
|
|
![]()
aktyde85 |
Moja też jeszcze nie fiknęła, ale lekarz zdaje się tym nie przejmować, niby ma czas do 36 tyg.
|
|
![]() [konto usunięte] |
l
Wiadomość wyedytowana przez autora 13 sierpnia 2015, 13:30 |
|
![]()
dziks_power |
czy po obróceniu czułyście bóle, jakby kłucie czasami? wydaje mi się że mnie chyba mała kopie w szyjkę lub pęcherz
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.