AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Herber30 |
tak sobie czytam i czytam o waszych pociechach i troszke zaczynam sie martwic.... bo u mnie 36 tydzien a maly dalej glowka do gory
![]() Herber
|
|
![]()
marcela29 |
U mnie na usg w 34+4 nadal mala ulozona w poprzek, kolejne usg w 38tyg i wtedy sie wszystkwn wyjasni, poki co nie martwie sie takim ulozeniem bo maluchy potrafia i przed samym porodem sie obrocic, nawet jesli sie nie ulozy jak trzeba to najwyzej cesarka bedzie i tyle
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 |
|
![]()
Iness |
U mnie na usg w 29 tyg malutka główką w dół zobaczymy czy już tak zostanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
mizzelka |
Marcela witam w klubie, ja też mam ułożenie poprzeczne.. i czekam na wizytę.. może mała się obróci na główkowe?
Trzymam kciuki za kolejną wizytę ![]() |
|
![]()
Gosha |
U mnie 29 tydzien i nadal ułożenie miednicowe. Lekarz twierdzi ze teoretycznie ma czas do około 33 tygodnia,bo potem bedzie juz na tyle duży ze bedzie mu cieżko wykonać obrót 180 stopni. Wiec cierpliwie czekamy... Nie chce CC
![]() |
|
![]()
Herber30 |
Tak, Gosha. Ja wlasnie bylam na wizycie i dwie lekarki powiedzialo zupelnie to samo. Mowia ,ze nawet obrot zewnetrzny tu juz nic nie da, choc i ja nawet bym nie chciala probowac takiego obracania. Tez nie chce cc, ale w takim przypadku , albo cud ze maluszkom sie odwidzi taka pozycja ,albo ciecie. Ty masz jeszcze sporo czasu! zycze Ci zeby dzidzia fiknal koziolka i nie zamartwial mamusi.Powodzenia.
Gosha lubi tę wiadomość Herber
|
|
![]()
Arsenka |
Ja jestem w 27 t.c i mały już jest główką na dół ułożony ... mam nadzieję, że się już nie obróci
|
|
![]()
Lollis |
moja Niunia też nie chcę fiknąć
![]() czas zaczyna uciekać. |
|
![]()
anulec |
Moja akrobatka na ostatnim usg w 26 tygodniu była ułożona główką do dołu (zdziwiłam się że to już bo nic nie zauważyłam nawet), mam nadzieję że już przy tym ułożeniu pozostanie bo wolałabym urodzić naturalnie
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Przed 30 tyg. był juz główka do dołu , teraz jest 37tyd za kilka wizyta mam nadzieje ze nadal jest w tej pozycji
![]() |
|
![]()
Gusia28 |
Kiedy bylam u lekarza w 30 tyg maly juz byl ustawiony glowka w dol:)
|
|
![]()
Boroniówka |
U nas Malutki już 20 tygodniu był główką w dól, teraz jedynie przewracał się na boki i dupka raz z prawej,raz z lewej była
![]() |
|
![]()
Madlene |
A u nas do 30 tygodnia był główką do dołu a w 33 zaczął tak fikać po całym brzuchu jak sekundnik, że na badaniu w 34 tygodniu ustawił się miednicowo. Wczoraj przy kontroli nadal nie zmienił pozycji. Ostatnia szansa 26 stycznia. Jak do tego czasu uparciuch się nie obróci będzie cięcie...
![]() |
|
![]()
shimmer_lip |
Od 24 tc mniej więcej jest główka na dole
![]() |
|
![]()
malinka1984 |
U nas do 30tc synuś nadal był ułożony poprzecznie-miednicowo, ostatnie usg po skończonym 36 tygodniu żeby właśnie sprawdzić czy syn się przekręcił. Mam nadzieję że się obróci bo jeśli nie to niestety CC
![]() Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. |
|
![]()
paulina_b |
U mnie już fiknął głową w dół
![]() |
|
![]()
Eklerka |
To Nasz Synek jest rekordzistą, bo na każdym usg od 13 tygodnia jest główką w dół...
![]() Gosha, Patu lubią tę wiadomość |
|
![]()
mizzelka |
a ja muszę się pochwalić że na ostatniej wizycie Mała jednak się obróciła już główką w dół
![]() mam nadzieje że tak zostanie ![]() Gosha lubi tę wiadomość |
|
![]()
Gosha |
29 tydzien- ułożenie pośladkowe, dzisiaj pierwszy dzień 32 tygodnia i juz jest główka w dół, posłusznie posłuchał próśb mamusi
![]() mizzelka lubi tę wiadomość |
|
![]()
mizzelka |
Mamy zdolne dzieci
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.