AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
BlacKAngel1989 |
Jak w temacie- wszystko, co nalezy spakowac do torby na porod.... Co potrzebuje mama, a co malenstwo???
![]() |
|
![]()
Jiji |
Mogę Ci powiedzieć co ja biorę
Dla siebie -Koszula rozpinana do karmienia i porodu 2x -Szlafrok, kapcie najlepiej gumowe bo pod prysznic też będą super -Wkłady poprodowe 2x -Kosmetyczka (środki do mycia, tantum rosa,) - Ręcznik 2x - Można ręcznik papierowy potem po porodzie do wysuszeniu krocza po kąpieli -Skarpetki -Majtki poporodowe 2 opakowania -Zwykle majty ![]() -Maść na sutki -woda z dziubkiem - Tel,ładowarka Chyba tyle jak czegoś nie zapomniałam A dla dziecka Pampersy z 6 Tetry też tak z 6 2 kaftaniki 2 pajace 2 polspiochy Czapeczka Rękawiczki chyba że kaftaniki już mają to nie trzeba chyba Skarpetki Rożek Kocyk Mokre chusteczki Smoczek Butelka na wszelki wypadek Ale poczytaj na internecie rambtez dużo piszą a mi mogło coś umknac, albo też na stronie szpitala powinno pisać.. Jej
|
|
![]()
xMadzik |
Zazwyczaj na stronie szpitala jest napisane co należy ze sobą zabrać. Tutaj na belly https://bellybestfriend.pl/moje-listy.html są gotowe pełne listy i warto z nich skorzystać.
polkosia lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.