AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
zwaniola |
Cześć - mam pytanie odnośnie jedzenia przy cukrzycy ciążowej - co jecie , macie jakieś smaczne i odpowiednie dania, aby opanować cukier
|
|
![]()
Rozeczka |
Ja dopiero 3 dzień i sprawdzam co mogę jeść. Zauważyłam na razie, że wystarczy że jem mniejsze porcje a często (2-2,5h) i cukry po posiłkach jak na razie mieszczą się w normie. Zamiast cukru, dosładzam sobie herbatkę ksylitolem. Jem ciemne pieczywo. Póki co, to wystarcza.
Jeśli jednak masz problem z dietą, polecam zamówić sobie diete pudelkową. Przynajmniej na początku bedziesz wiedziala co jeść. https://suvibox.pl/diety/dieta-dla-kobiet-w-ciazy/ Wiadomość wyedytowana przez autora 9 lutego, 09:41 |
|
![]()
Martyna155 |
Hej tez jesyem na diecie codziennie badam cukier 4 razy , z rana jem najczęściej , jajka smażone z awokado papryka pomidor i pumpernikiel , drugie śniadanie to owsianka z płatkami prawnymi - 2 łyżki i jogurt naturalny , obiad pierś z kurczaka grillowana z kasza gryczana , podwieczorek jakiś sok z grapefruitem a kolacja kanapki z pasztetem , wędlina pomidorem - mój stały zestaw i się sprawdza
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.