AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Księżna |
Mam dziwną chyba przypadłość. Często mi się zdarza, że podczas wdechu w brzuchu mi bulgocze, jakby gdzieś powietrze tam bokiem uciekalo, jest to irytujące i niepokojące. Nabieram powietrza i słyszę głośne warczenie w górnej części brzucha zaraz pod żebrami. Dodam też, że mam drętwienie i mówienie też często w tym miejscu.
|
|
![]()
julka_kulka |
Niestety na forum ciężko uzyskać diagnozę
![]() |
|
![]()
Księżna |
Tak, mówiłam, ale chyba uważa, że taak ma być, bo badania wychodzą dobrze, nie ma zastrzeżeń.
|
|
![]()
julka_kulka |
No to chyba nie masz czym się martwić
![]() |
|
![]()
PannaJoanna |
Księżna wrote:
Mam dziwną chyba przypadłość. Często mi się zdarza, że podczas wdechu w brzuchu mi bulgocze, jakby gdzieś powietrze tam bokiem uciekalo, jest to irytujące i niepokojące. Nabieram powietrza i słyszę głośne warczenie w górnej części brzucha zaraz pod żebrami. Dodam też, że mam drętwienie i mówienie też często w tym miejscu.
Mam tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Leira |
A moim zdaniem to nie jest normalne. Ja tak nie mam i ludzie, których znam nigdy mi o czymś takim nie wspominali. Ty sama wydajesz się tym zaniepokojona i pozwalasz sobie, żeby obcy człowiek Ci mówił jak Ty się czujesz i czy to jest normalne czy nie? Jakie badania Ci zlecił lekarz? Morfologię? Czy jakieś specjalistyczne? Ja bym nie odpuszczała, jeśli takie coś by mnie martwiło. Na pewno przejrzałabym internet pod tym kątem, zmieniłabym lekarza, przyjrzałabym się swojej diecie, etc.
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.