BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > III trymestr > Bulgotanie podczas oddychania
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Księżna
Ekspertka
185

Wysłany: 1 maja 2019, 23:13
Cytuj | (0) | Zgłoś
Mam dziwną chyba przypadłość. Często mi się zdarza, że podczas wdechu w brzuchu mi bulgocze, jakby gdzieś powietrze tam bokiem uciekalo, jest to irytujące i niepokojące. Nabieram powietrza i słyszę głośne warczenie w górnej części brzucha zaraz pod żebrami. Dodam też, że mam drętwienie i mówienie też często w tym miejscu.

julka_kulka
Ekspertka
175

Wysłany: 6 maja 2019, 10:58
Cytuj | (0) | Zgłoś
Niestety na forum ciężko uzyskać diagnozę :) mówiłaś o tym swojemu lekarzowi?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3

Księżna
Ekspertka
185

Wysłany: 7 maja 2019, 10:13
Cytuj | (0) | Zgłoś
Tak, mówiłam, ale chyba uważa, że taak ma być, bo badania wychodzą dobrze, nie ma zastrzeżeń.

julka_kulka
Ekspertka
175

Wysłany: 8 maja 2019, 21:35
Cytuj | (0) | Zgłoś
No to chyba nie masz czym się martwić :)

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3

PannaJoanna
Znajoma
24

Wysłany: 20 maja 2019, 14:33
Cytuj | (0) | Zgłoś
Księżna wrote:
Mam dziwną chyba przypadłość. Często mi się zdarza, że podczas wdechu w brzuchu mi bulgocze, jakby gdzieś powietrze tam bokiem uciekalo, jest to irytujące i niepokojące. Nabieram powietrza i słyszę głośne warczenie w górnej części brzucha zaraz pod żebrami. Dodam też, że mam drętwienie i mówienie też często w tym miejscu.

Mam tak samo :) u mnie bulgocze pod lewym zebrem juz od kilku miesiecy :) nic zlego sie oprocz tego nie dzieje :)

7cbc0e7858.png[/url]
c9b9c58053.png[/url]

Leira
Autorytet
1192

Wysłany: 27 maja 2019, 19:07
Cytuj | (0) | Zgłoś
A moim zdaniem to nie jest normalne. Ja tak nie mam i ludzie, których znam nigdy mi o czymś takim nie wspominali. Ty sama wydajesz się tym zaniepokojona i pozwalasz sobie, żeby obcy człowiek Ci mówił jak Ty się czujesz i czy to jest normalne czy nie? Jakie badania Ci zlecił lekarz? Morfologię? Czy jakieś specjalistyczne? Ja bym nie odpuszczała, jeśli takie coś by mnie martwiło. Na pewno przejrzałabym internet pod tym kątem, zmieniłabym lekarza, przyjrzałabym się swojej diecie, etc.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)