AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
mareczkowa |
Hej kobitki
![]() Czy czujecie już obniżający się brzuch? Wydaje mi się, że mój zaczął już dotykać ud (ok 37 tc), a wcześniej tak nie było. ![]() ![]() |
|
![]()
gorgeous |
Ja podobno mam dość nisko brzuszek, odkąd pojawił się, czyli jakoś od 6 miesiąca.
![]() ![]() |
|
![]()
Miley24 |
ja jak zaczelo mi sie wydawac ze sie obnizac to urodzilam za chwile (miesiac przed terminem
![]() |
|
![]()
agi88 |
ja zauważyłam u siebie od tygodnia że się obniża w pierwszej ciąży nie zauważyłam że się obniża ale wizytę mam dopiero za tydzień, żadnych innych objawów.
|
|
![]()
mareczkowa |
Miley24 wrote:
ja jak zaczelo mi sie wydawac ze sie obnizac to urodzilam za chwile (miesiac przed terminem
![]() ooo... ![]() Czyżby...? ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
madzia2526 |
Mi obniżył się w 35 tygodniu. Już ponad dwa tygodnie minęły i nadal nic
![]() ![]() |
|
![]()
magdalena321 |
u mnie był nisko całą ciążę a urodziłam w 39t6d
![]() ![]() magdalena321
|
|
![]()
Pianistka |
Mi się obniżył 7 tygodni przed porodem a ponad 5 przed terminem (potwierdziła położna)
![]() |
|
![]()
sznurowka |
A ile wam się ten brzuch obniżył? Bo ja zauważyłam wczoraj, że na przestrzeni tygodnia (czyli na koniec 37 tc) troszkę zmienił mi kształt z takiej piłki na gruszkę, ale nie jest to takie opadnięcie jak widzę zdjęcia w internecie i ud nie dotyka
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 16 września 2016, 10:08 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.