AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
sznurowka |
Witajcie, jak w temacie - czy mogą się pojawić? Zaczynam 29 tydzień, miałam plamienia w 1 trymestrze, brałam tabletki i wszystko się unormowało. Od tamtej pory spokój, wszystko z dzidzią OK. Ale przed chwilą pierwszy raz wydaje mi się, że zauważyłam na papierze toaletowym lekko brązową plamkę. Na tyle lekka, że się przyglądnęlam dwa razy, ale jest na pewno. Przed pójściem do toalety, przy wstawaniu lekko zabolał mnie brzuch, ale nic nadzwyczajnego. Czy takie plamienia mogą się pojawić z jakiegoś powodu i nie są niebezpieczne w niewielkich ilościach? Dodam, że w moim codziennym życiu nic się nie zmieniło oprócz tego, że od 2 tygodni biorę żelazo na lekką anemię.
|
|
![]()
paulina502 |
A stosujesz tabletki dopochwowe albo wspolzyjesz tego dnia? Ja miałam krociutkie plamienie w 3 trymestrze po badaniu ginekoligicznym bo wszystko tam juz jest nabrzmiale i latwo mozna uszkodzic jakies naczynko
![]() |
|
![]()
sznurowka |
Nie, nic takiego.
|
|
![]()
paulina502 |
Obserwuj czy jeszcze masz te plamienia.Jeżeli będą utrzymywały się do jutro to ja bym podjechala do lekarza.No i najważniejsze- obserwuj ruchy dzidzi
![]() ![]() |
|
![]()
sznurowka |
Od tamtej pory nic do teraz. Dzidzia kopie jak zwykle, więc mam nadzieję, że to może coś po tym żelazie albo coś innego nie groźnego.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.