AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Arsenka |
Hej kobietki
Od niedzieli mam takie dziwne bóle brzucha jak na miesiączkę..zaczęło się w nocy ..całą noc mnie bolał brzuch nawet po nospie nie przeszło.. w poniedziałek było już lepiej ale staram się leżeć w łóżku bóle przechodzą po paru minutach i nie są regularne...nie jestem pewna czy to są skurcze przepowiadające bo w tym czasie nie czuję skurczów... tylko tępy ból miesiączkowy .. krzyże mnie też nie bolą. Wizytę u lekarza mam za tydzień.. teraz sobie leżę i oszczędzam się. Nie wiem czy powinnam się martwić? Czy poczekać spokojnie na wizytę. Wiadomość wyedytowana przez autora 11 marca 2015, 12:18 |
|
![]()
nojaniewiem |
Też mam takie, to chyba normalne
![]() |
|
![]()
pakima |
Wydaje mi się że to są skurcze Braxona gdyż często kobiety rodzące porównują je do bóli miesiączkowych. Nie oznacza to że już poród, jak sama twierdzisz są nie regularne. Odpoczywaj i nie martw się. Już jest coraz bliżej finału
![]() |
|
![]()
Magic |
Ja też to mam
![]() ![]() ![]() Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016 Kornel 23.06.2018 |
|
![]()
jutta |
ja też tak mam. w tych tygodniach to ponoć macica powoli się przygotowuje do porodu stąd możemy odczuwać taki tępy ból miesiączkowy. ja go też mam a zazwyczaj odzywa się przed snem.
Jutta
|
|
![]()
Bluberry |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 30 października 2015, 19:34 ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Arsenka |
No i kochane okazało się że to skurcze... nie lekceważcie żadnego bólu bo ja dostałam ochrzan że za późno przyjechałam... dwa dni później i bym urodziła... od środy do poniedziałku leżałam w szpitalu i udało się wyciszyć skurcze.. czasem lepiej sprawdzić nic to nie kosztuje a lepiej mieć czyste sumienie
|
|
![]()
pakima |
Jeżeli skurczom towarzyszy ból krzyża lub brzucha albo oba naraz to poród. Przepraszam ale nie doczytałam wcześniej o tym że Cię brzuch bolał.
|
|
![]()
Magic |
Ja tez nie doczytalam. Zobaczymy co gin powie zs tydzieb na wizycie
![]() Lilianka 1.05.2015
|
![]()
szuszu |
ja też mam je ostatnio coraz częściej, wczoraj miałam 4 pod rząd i to nawet dość regularne już panikowałam czy się to wszystko nie zaczyna ale wszystko się wyciszyło. Magic ja też za tydzień
![]() Magic lubi tę wiadomość |
|
![]()
Ulka84 |
też dzisiaj w nocy miałam takie bóle ;/ trochę się przestraszyłam, ale na szczęście przeszło
![]() Magic lubi tę wiadomość ![]() ![]() Aniołek - maj 2016 Aniołek - maj 2014 |
|
![]()
Magic |
Mnie te bóle okresowe łapią, ale bez spinania się brzucha. Myślę, że po prostu juz powolutku się szykuja nasze macice do porodu
![]() Ulka84 lubi tę wiadomość Lilianka 1.05.2015
|
![]()
agawera |
nie wiem czy to nie zawcześnie ale to może skurcze tz bóle przepowiadające przy 1 ciazy miałam
|
|
![]()
Magic |
tak tak to te przepowiadające. No cóż
![]() ![]() ![]() Lilianka 1.05.2015
|
![]()
Arsenka |
kochane ale mi się brzuch też nie napinał .. nie czułam skurczy... skurcze pisały się tylko na ktg i to regularne.. dwa dni bym poczekała i bym urodziła w 34 t.c. i bóle miesiączkowe też były nie regularne .. trzymały mnie po 20 min i puszczły i tak może ze 2-3 razy w ciągu dnia ..
|
|
![]()
szuszu |
o rany Arsenka nawet mnie nie strasz! bo ja mam to wszystko co Ty mówisz ale wraz z napinającym się brzuchem, nie no musze sie zrelaksować przecież moja dzidzia ma jeszcze czas.... w pon wizyta i zobaczymy.
|
|
![]()
Arsenka |
nie chcę nikogo straszyć
![]() Np moja koleżanka miała gorsze bóle ode mnie i nie miała ani jednego skurczu A ty kochana nie masz się czym przejmować .. bo w tej chwili twój dzidziuś jest bezpieczny jesteś w 38 t.c ciąża donoszona ![]() Ja byłam w 34 kiedy zaczęły się skurcze |
|
![]()
Monika1357 |
Też czuję skurcze od kilku tygodni, ale z tygodnia na tydzień czuję coraz silniejsze.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r. Sebastianek 27.08.2017r. |
|
![]()
soprecious68 |
a jesli boli brzuch jak przy miesiaczce i do tego dol plecow? 36 tc.
Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo
![]() |
|
![]()
niniacz |
ja też mam bóle okresowe ale bez napinania mięśni brzucha i bez bóli kręgosłupa. jeśli są oba to ja bym sprawdziła. ale teraz to już czekam na przyjście- za 2 dni będzie ciąża donoszona więc słucham rady położnej... jak boli brzuch to zmieniam pozycję, jak nie działa to idę pod prysznic, jeśli nadal nic to trzeba wziąć nospę i jeśli do 1h nie przejdzie to prawdopodobnie poród i trza jechać. U mnie puki co narazie wystarcza prysznic
![]() niniacz
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.