BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > III trymestr > Ból podbrzusza
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

_green.fox
Nowa
0

Wysłany: 16 lipca 2017, 13:47
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej dziewczyny!
W piątek zaczęłam odczuwać dziwny ból w podbrzuszu. Tak bardziej po środku i na dole. To jest takie uczucie jakby ktoś bawił mi sie jelitami, albo jakby coś miało mi wylecieć z brzucha. Czasem nawet nie umiem sie ruszyć tak bardzo boli. Jak położę sie z pociągniętymi nogami to tez boli. Przechodzi to samo po jakimś czasie (ale różnie raz po chwili, raz trzyma z godzinę). Mam wrażenie, że to moja córka obrociła się cała w strone jelit, bo już nie kopie mnie po zebrach jak wcześniej, a ból pojawia się właśnie wtedy kiedy są jej pory ruszania się. Możliwe jest aby ona kopala mnie po jelitach i pęcherzu? Dzwoniłam do mojego lekarza ale okazało sie, ze on jest na urlopie i bedzie dopiero 2 sierpnia. Nie wiem co mam robic, jestem dopiero w 27 tyg i boję się, ze urodze wczesniej. Pomozcie!

czekajacanacud1
Autorytet
724

Wysłany: 17 lipca 2017, 06:57
Cytuj | (0) | Zgłoś
poczekaj kilka dni i obserwuj moja przez dwa dni tez nie kopala po zebrach byla spokojna. dzis juz jest lepiej ale mam zamiar dzis caly dzien sie oszczedzac bo od pt dosc intensywny weekend mialam i duzo sie dzialo duzo chodzenia podrozowania. oszczedzaj sie i dzidzia napewno da o sobie znac :) moze kopie Cie w kregoslup. wazne tez ze w ogole ja czujesz. ja jak mam bole u dolu brzucha to biore asmag forte czasami dodatkowo nospe :)

6sutskjolve431gm.png

zokeia
Autorytet
1466

Wysłany: 17 lipca 2017, 11:03
Cytuj | (0) | Zgłoś
Jeśli się boisz, to jedź na ip. Po co czekać i się martwić lub coś przeoczyć?

tb73epoky7bge1zc.png
atdc4z173dng7siu.png
43kt3e5e37vlpped.png

Lilarosse
Nowa
0

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 21:06
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej potrzebuje porady od jakiegos czasu boli mnie podbrzusze promieniuje na kręgosłup i na pachwine tylko ze ten bol jest tylko.po prawej stronie jest to tepy bol trwajacy dlugo. Jestem w 37+2 (38)tugodniu ciazy.. prosze o odpowiedz

Lilarosse
Nowa
0

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 21:07
Cytuj | (0) | Zgłoś
Jak podnosze prawa noge tez boli

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)