AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
_green.fox |
Hej dziewczyny!
W piątek zaczęłam odczuwać dziwny ból w podbrzuszu. Tak bardziej po środku i na dole. To jest takie uczucie jakby ktoś bawił mi sie jelitami, albo jakby coś miało mi wylecieć z brzucha. Czasem nawet nie umiem sie ruszyć tak bardzo boli. Jak położę sie z pociągniętymi nogami to tez boli. Przechodzi to samo po jakimś czasie (ale różnie raz po chwili, raz trzyma z godzinę). Mam wrażenie, że to moja córka obrociła się cała w strone jelit, bo już nie kopie mnie po zebrach jak wcześniej, a ból pojawia się właśnie wtedy kiedy są jej pory ruszania się. Możliwe jest aby ona kopala mnie po jelitach i pęcherzu? Dzwoniłam do mojego lekarza ale okazało sie, ze on jest na urlopie i bedzie dopiero 2 sierpnia. Nie wiem co mam robic, jestem dopiero w 27 tyg i boję się, ze urodze wczesniej. Pomozcie! |
|
![]()
czekajacanacud1 |
poczekaj kilka dni i obserwuj moja przez dwa dni tez nie kopala po zebrach byla spokojna. dzis juz jest lepiej ale mam zamiar dzis caly dzien sie oszczedzac bo od pt dosc intensywny weekend mialam i duzo sie dzialo duzo chodzenia podrozowania. oszczedzaj sie i dzidzia napewno da o sobie znac
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
zokeia |
Jeśli się boisz, to jedź na ip. Po co czekać i się martwić lub coś przeoczyć?
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Lilarosse |
Hej potrzebuje porady od jakiegos czasu boli mnie podbrzusze promieniuje na kręgosłup i na pachwine tylko ze ten bol jest tylko.po prawej stronie jest to tepy bol trwajacy dlugo. Jestem w 37+2 (38)tugodniu ciazy.. prosze o odpowiedz
|
|
![]()
Lilarosse |
Jak podnosze prawa noge tez boli
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.