AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
małamilenka |
Witam
Jestem w 30tc i od dwóch dni mam tak mi się wydaje ból kręgosłupa który jest bardzo ale to bardzo uciążliwy. Tylko w niektórych pozycjach np. na siedząco mija lecz na chwilę ![]() pozdrawiam Wiadomość wyedytowana przez autora 5 października 2016, 10:46 |
|
![]()
LuckyMe |
Niestety jest normalny. U mnie zaczał sie dopiero teraz - 36tc.
Też myślałam na początku że to jakiś narząd bo promieniowało mi gdzię w okolicę pod żebrami. Mnie na szczęście boli tylko w nocy. Aniołek 9/2014 [*]
![]() |
|
![]()
Nora90 |
Ja nie tyle mam problemy z kręgosłupem co z biodrami, nie mogę od paru dni przez nie spać....
![]() ![]() |
|
![]()
Aneczka131 |
Hej dziewczyny u mnie nie dość ze ból w okolicach krzyża to jeszcz strasznie ciągnie od pachwiny. Noce są najgorsze. Młoda jest już strasznie nisko a to 36tyd wiec leżę by coś przeciągnąć. Macie jakieś pomoce by przetrwać ?
Aneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." ![]() Kalendarz ciąży BellyB |
|
![]()
GRANAT |
Współczujący mąż który pomasuje,termofor, maść bursztynowa i wygodna pozycja niekoniecznie zupełnie leżąca.
Aneczka131 lubi tę wiadomość Tym razem udało się!!!
![]() Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.