BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > III trymestr > Bezsenność
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Vienne
Przyjaciółka
46

Wysłany: 22 października 2020, 14:39
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kochane jakieś sposoby macie na bezsenność? Tylko proszę nie proponujecie liczenie owiec ;) bo to nie działa ;) ... Jeszcze mąż wychodząc do pracy na nocke dowcipnis się znalazł i jego tekst "To wyspij się" och jakie dowciapne

Britka
Przyjaciółka
24

Wysłany: 23 października 2020, 08:59
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja wykorzystuje urlop mojej mamy. Odsypiam chwilę w dzień inaczej bym nie funkcjonowała. Podsyłam jej 3 letnią córkę na dwie godzinki a ja zamykam na ta chwilę oko. Niestety i przy pierwszej ciąży i teraz nie wyobrażam sobie dnia bez drzemki w 3 trymestrze. Po prostu tak mam i muszę zamknąć oko chociaż na pół godziny.

Inne polecane sposoby to
lekka kolacja
ogranczenie korzystania z telefonu czy tableta
jakaś dobra ksiązka
ewentualnie zioła, najlepiej te naturalne jak ashwagandha

Wiadomość wyedytowana przez autora 4 listopada 2020, 10:20

Emigrantka
Znajoma
18

Wysłany: 30 listopada 2020, 13:28
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej. Ja na noc pije melise lub rumianek (ppamietaj że rumianek jest moczopędny).. Jak w nocy się rozbudzam to idę po jabłko (na mnie działa w 90%) a jak to nie pomoże to techniki oddechowe gleboki Wdech przez 4sek potem wstrzymujemy na 7 sek i wydychamy przez 8sek. Staraj się myśleć o oddychaniu i o niczym innym. Mi pomaga na 95% i w ciągu max 5min zasypiam .

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)