AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Arthaney |
W 31+5 tc byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej i powiedział, że mała waży 1400 gram.
Niby, że wszystko jest ok, ale jakoś nie mogę się przekonać do jego słów. Jak patrzyłam na tabele wagi płodu powinna malutka ważyć conajmniej 1600-1800 gram ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja byłam na wizycie u ginekolog pod koniec 32 tygodnia i waga mojej córeczki została oszacowana na 1631 g. Też wydawało mi się za mało,przegladałam wczesniej tabele wagi w internecie. Ale lekarka powiedziała, że wszystko jest w jak najlepszym porzadku, zeby się nie stresować. Kazde dziecko jest inne, tak samo jak przebieg ciąży. Także głowa do góry. Ja termin porodu mam wyznaczonyna 25.02, a w następnym tygodniu wizyta u lekarza- dam znac ile przybrała na wadze mała Anastazja;)
|
|
![]()
Arthaney |
Super !! Dziekuje !
![]() ![]() |
|
![]()
elucha |
Mój mały w 31t i 2 dniu ważył 1860g, a dzisiaj (33t i 4d) - 2398g. Mój pierwszy synek też był dużym chłopcem - waga urodzeniowa 3650g.
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 16 stycznia 2017, 19:07 |
|
![]()
Arthaney |
elucha, to 400 gram różnicy między mną a Tobą.. Mimo wszystko najważniejsze że rośną zdrowo nasze pociechy!
![]() |
|
![]()
elucha |
Pamiętaj, że maluchy zaczynają szybko przybierać na wadze po 30 tygodniu. Wcześniej skupiają się na rozwoju wszystkich narządów, a teraz mogą już obrastać w tłuszczyk i czekać na Wielki Dzień ☺ Najważniejsze, żeby maluchy byly zdrowe ☺
A może ty jesteś drobna? Jak duże dzieciaczki rodziły sie u ciebie w rodzinie? Pozdrawiam ☺ |
|
![]()
Arthaney |
u mnie w rodzinie takie 3300-3500.
bylam drobna przed ciaza a aktualnie jestem słoniem ;p waga poczatkowa 55kgprzy wzroscie 169 a teraz 74 kg. ;pp ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Piszę zgodnie z obietnicą. Dzis byłam na wizycie u ginekolog (35t4d) - mała waży 2796 g. Takze wszystko jest dobrze. Przybrała na wadze przez 26 dni- 1165 g.
|
|
![]()
Inka91 |
niespodzianka* wrote:
Piszę zgodnie z obietnicą. Dzis byłam na wizycie u ginekolog (35t4d) - mała waży 2796 g. Takze wszystko jest dobrze. Przybrała na wadze przez 26 dni- 1165 g.
Ojej jak ładnie przybrała mam nadzieje że 10.02 też usłyszę że mòj synek ruszył w końcu z wagà... niespodzianka* lubi tę wiadomość |
|
![]()
/Natalka |
podobno wage z usg mozna sobie wsadzic...zadnej kolezance ktora urodzila sie waga nie potwierdzila
Athia lubi tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.