AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Myynah |
Dziewczyny to jest moja druga ciaza i w pierwszej pojawily mi sie zylaki na wardze sromowej tydzien przed porodem - porod zakonczony cesarka ale z innego powodu podczas kilku godzin porodu naturalnego.
Teraz pojawily mi sie na tej samej wardze juz w 20 tyg ciazy!!!! Czy ktoras tak miala ?? Zastanawiam sie czy duzo sie to pogorszy w coagu nastepnych 20 tyg?! Ja teraz jestem w 22 tyg i widze ze sie powiekszaja i az strach pomyslec co to bedzie za 5-10 czy 15 tygodni!! Myynah
|
|
![]()
MamaKacperka |
Hej, ja mam ten sam problem, teraz jestem w ciazy 28 tygodni ale żylaki pojawily sie duzo wczesniej, sa az czarne i wystające.. nie wspomne jak spuchniete mam tam wszystko
![]() |
|
![]()
MamaKacperka |
aha i dodam, ze to tez moja 2 ciaza, ale w 1 nie przypominam sobie zebym miala cos takiego
![]() |
|
![]()
Myynah |
Mi lekarka przepisala ACARD i cyclo 3 fort 2x2 tabl plust lotion 1000 w zelu miejscowo... jeszcze nie stosowalam ale zamierzam jutro zastosowac i zobaczyc czy jest lepiej . Spie na lewym boku z poduszka mieszy nogami i rano sa mniejsze ale doslownie na 10 min takze staram sie czesto lezec aby troche zyle odciazyc .... 25 tydz i mm nadzieje zew takim stadium zostana a nie gorszym bo jedna warga znacznie wieksza od drugiej....
Myynah
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.