BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > II trymestr > Zgaga - sposoby
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Lukrecja32
Nowa
0

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:43
Cytuj | (0) | Zgłoś
Znalazłam tutaj w jaki sposób można walczyć ze zgagą :) http://www.biomedical.pl/ciaza/zgaga-w-ciazy-939.html coś z tego na pewno Ci pomoże, mi pomaga jedzenie nie za dużych posiłków i picie kefiru

Rose123
Ekspertka
108

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:43
Cytuj | (0) | Zgłoś
Mnie osobiście ratują migdały i unikanie jedzenia przed snem. A co szkodzi? Mam wrażenie, że momentami wszystko:) te które zmagają się ze zgagą zapewne wiedzą o czym mówię :)

f2w3rjjgnbtc8i3h.png

atdc20mm0yebl2pl.png

Jagnam
Przyjaciółka
54

Wysłany: 20 maja 2021, 08:42
Cytuj | (0) | Zgłoś
Do dziewczyn będących w ciąży i tych co są już po! Jak sobie radzicie/radziłyście ze zgagą? Mleko pomaga na chwilę

Rozeczka
Przyjaciółka
29

Wysłany: 20 maja 2021, 11:43
Cytuj | (0) | Zgłoś
Olej z ostoropestu - jest jak dla mnien super na zgagę. Często miałam. Starczą dwie łyżki dziennie np dodana do żupy lub polać kasze czy ziemniaki. Poprawa jest bardzo szybka. Do samu oleju można się przyzwyczaić.

Jeszcze polecam Controloc Control na zgagę - świetny środek na zgagę. Dostaniesz w aptekach bez recepty Sama jednak stosowałam po ciąży tak wiec najlepiej dopytać się ginekologa czy w ciazy mozesz brać.

Wiadomość wyedytowana przez autora 2 czerwca 2021, 07:27

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)