AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Cześć dziewczyny. U mnie na pierwszym badaniu prenatalnym w 12 tygodniu lekarz powiedział ze na 80% będzie chłopiec, potem drugi lekarz to potwierdził kilka dni później.
W 17 tygodniu powiedziano mi, że chyba dziewczynka ale dziecko nie chce sie za bardzo pokazać, i potem kolejny lekarz powiedział że może się z tą teorią zgodzić bo nie widzi worka mosznowego. A ja wyraźnie widziałam na USG ( nawet 3D) jakiegoś pamperka między nogami. Czy któraś z Was tak miała, że mówili na początku, że chłopiec a potem sie zrobiła dziewuszka ? Ania bebe 88 lubi tę wiadomość |
|
![]()
naali13 |
W 12tc pomiędzy nóżkami może być opuchnięta jeszcze łechtaczka, co może sugerować chłopca. U nas akurat tak było od 9tc i to się nie zmieniło, w brzuszku chłopiec, ale moja znajoma też w 12tc widziała "coś" między nóżkami a urodziła córeczkę, i potem właśnie ok 20 tyg. potwierdzili jej córcię.
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔 1cs 3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 |
|
![]() [konto usunięte] |
Vira wrote:
Cześć dziewczyny. U mnie na pierwszym badaniu prenatalnym w 12 tygodniu lekarz powiedział ze na 80% będzie chłopiec, potem drugi lekarz to potwierdził kilka dni później.
W 17 tygodniu powiedziano mi, że chyba dziewczynka ale dziecko nie chce sie za bardzo pokazać, i potem kolejny lekarz powiedział że może się z tą teorią zgodzić bo nie widzi worka mosznowego. A ja wyraźnie widziałam na USG ( nawet 3D) jakiegoś pamperka między nogami. Czy któraś z Was tak miała, że mówili na początku, że chłopiec a potem sie zrobiła dziewuszka ? ![]() U mnie trzech lekarzy mówili,ze dziewczynka,jeden z nich dokladnie pokazywał na dwóch badaniach wargi,wiec...mam nadzieje-się nie pomylili ![]() |
|
![]()
Pianistka |
U mnie w 14 tc wychodził chlopiec, potem w 19tc dziewczynka, w 22tc nadal dziewczynka
![]() Niestety, ale płeć z 12-15 tygodnia to tylko wróżby ![]() |
|
![]()
DarkAngel666 |
12 tc - chłopiec, 16 tc - chłopiec, 20 tc - chłopiec, diagnoza u innego lekarza. Jednak wyprawkę szykuję w stonowanych i uniwersalnych kolorach, bo pewność to się ma tak na prawdę po porodzie
![]() |
|
![]()
Eowina |
Mi w 16 tc powiedziała, że raczej chłopiec, ale za miesiąc ma być badanie połówkowe więc zobaczymy czy się potwierdzi.
|
|
![]()
Ewelina0701 |
U mnie na prenatalnych w 13 tc chłopiec, potem w 15 chłopiec....al;e czekam na połókowe,
|
|
![]()
zielarka |
U mnie w 12 tc gin powiedział, że na 70-80% syn (w środku czułam, że będzie córka i popatrzyłam na niego z niedowierzaniem), na w 17 tc już była mowa o córce i tak zostało do dziś
![]() Już któryś raz słyszę o błędnym diagnozowaniu płci w 12-13 tc. |
|
![]()
Symfonia |
Mi lekarz powiedział w 12 tyg, że chłopiec i dzisiaj się potwierdziło - w 20 tyg
![]() |
|
![]()
Malutka28 |
Mi lekarz do polowkowego cały czas potwierdzal dziewczynke a w 22 tyg na 4d nie dało się ukryć że bedzie jednak synek
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Tulisia |
U mnie też zaistniała taka sytuacja
![]() ![]() ![]() ![]() 10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
![]() ![]() |
|
![]()
basiurka |
Jak macie takie przeboje z lekarzami to pewnie dopiero przy porodzie się okaże jaka płeć
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Witam
![]() ![]() ale teraz to nie wiem nic na badaniu genetycznym nic nie powiedziała lekarka tylko cos tam pod nosem mówiła ze dynda między nogami, poźniej byłam w 14 tygna usg i też mi nic na temat płci nie powiedziała Moze 9 grudni się juz cos dowiem będzie to 17t5d czyli 18 tydzien ![]() Pozdrawiam mamuski :* |
|
![]()
AnielskieOczy |
U mojej matuli przez cała ciąże mówili dziewczynka nawet przed samym porodem potwierdzili a wyszedł chłopak
![]() U mnie znów przy pierwszej ciąży lekarz powiedział chłopak i tak tez było ![]() Teraz jeszcze nic nie wiem... Jutro mam termin wiec moze mi cos doktorek powie... |
|
![]()
Lanusia93 |
W 1 ciąży w 16 i 18 tygodniu lekarze stwierdzili chłopca. W 20 tygodniu zmienili zdanie i urodziłam córkę
![]() Malwa30 lubi tę wiadomość Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 ![]() Pola ur. 24.04.2016 ![]() |
|
![]()
Wesołek |
Dziewczyny, spotkała mnie dziwna sytuacja odnośnie płci.
2 tygodnie temu dowiedziałam się na 90%, że będzie synek, natomiast dzisiaj byłam na usg połówkowym, Pani doktor stwierdziła, że nie widzi dyndałka między nogami i że to dziewczynka.. Zgłupiałam.. kamenkaa lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 13 października 2016, 23:32 |
|
![]()
Wesołek |
Szotka, to też miałaś jajcum bajcum z płcią
![]() Prawdopodobnie jutro się dowiem.. Poproszę swojego lekarza, aby w końcu mi powiedział ukrytą prawdę ![]() Ale dziewuszka wyszła Ci na podstawie usg z badań genetycznych, czy na podstawie krwi? |
|
![]() [konto usunięte] |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 13 października 2016, 23:32 |
|
![]()
Wesołek |
AAAaaa, rozumiem..
To masz 100% pewności;) Tak sobie pomyślałam, może na połówkowym pomylili się i pupę oglądali;) Ale przez pupcię też byłoby chyba widoczny odstający siusiak:) ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.