AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
mikacz |
Hej czy któraś z Was w czasie ciązy odwiedzała fryzjera mam tu na mysli bardziej scinanie włosów niz ich farbowanie.
Jesli tak to w którym miesiącu byłyście ![]() |
|
![]()
Asia_Wawa |
Ścinanie na pewno nie szkodzi. Śmiało idź do fryzjera!
![]() |
|
![]()
Seli |
Nie wiem czym miałoby zaszkodzić podcięcie włosów... Tak samo obcięcie paznokci czy ogolenie nóg!
![]() Sama byłam dwa razy już, rozjaśniałam włosy - ciąża książkowa jak na razie i maluch zdrowy jak ryba. https://mamaginekolog.pl/piekna-w-ciazy-cz-1-wlosy/ edwarda20, Leticia lubią tę wiadomość |
|
![]()
Alala |
Chodziłam do fryzjera regularnie, jak przed ciążą. Czemu nie?
|
|
![]()
Natalia1984 |
Ja byłam 3 razy u fryzjera. Malowanie i ścinanie włosów, obecnie 38 tc
![]() ![]() |
|
![]()
Ciążowa_Gapsy |
Mnie też ostatecznie uspokoiła właśnie mama ginekolog. Byłam przedwczoraj (ostatni dzień 15 tygodnia) - bo skoro chłopiec, to ponoć nie ma kto kraść urody
![]() |
|
![]()
Seli |
Ciążowa_Gapsy wrote:
Mnie też ostatecznie uspokoiła właśnie mama ginekolog. Byłam przedwczoraj (ostatni dzień 15 tygodnia) - bo skoro chłopiec, to ponoć nie ma kto kraść urody
![]() Żeby jeszcze się nie zmieniło ![]() ![]() Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość |
|
![]()
Zośkaaa |
Myślę, że autorce obiły się o uszy zabobony ze scinaniem włosków.
Byłam dość sporo podciąć w 14tc bo zaczęły mi wypadać i wypadają nadal. Tarczyca nie ogarnia tematu ciąży I jest jak jest ![]() ![]() ![]() Aniołek ![]() Aniołek ![]() 01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤ Starania o drugie bobo od 10.2019 |
|
![]()
Sylwunis |
Ja również chodzę regularnie do fryzjera podcinam i farbuję włosy tak jak wcześniej. To moja 3 ciąża i w każdej nie odpuszczałam fryzjera, w końcu nawet w ciąży trzeba pięknie wyglądać.
|
|
![]()
Ciążowa_Gapsy |
ZOśkaaa, nie ukrywam, że już przestawiliśmy myślenie
![]() Zośkaaa lubi tę wiadomość |
|
![]()
julka_kulka |
Ja normalnie chodziłam to fryzjera na farbowanie
|
|
![]()
judysia86 |
julka_kulka wrote:
Ja normalnie chodziłam to fryzjera na farbowanie
Ja też ![]() Violka86 lubi tę wiadomość "Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
|
|
![]() [konto usunięte] |
Wybieram sie do fryzjera niebawem na samo ścinanie, planowałam farbowanie ale zaskoczyła mnie niespodzianka. Jakoś nie do końca jestem przekonana do farb w okresie ciąży i narazie rezygnuję.
|
|
![]()
julka_kulka |
Bluberry wrote:
Wybieram sie do fryzjera niebawem na samo ścinanie, planowałam farbowanie ale zaskoczyła mnie niespodzianka. Jakoś nie do końca jestem przekonana do farb w okresie ciąży i narazie rezygnuję.
a w którym tygodniu jesteś? |
|
![]()
Malwas |
Ja byłam u fryzjera w połowie 2 trymestru na podcięciu włosów i farbowaniu, niestety zapach farby podziałał na mnie bardzo źle i już w trakcie wizyty zaczęła boleć mnie głowa, potem miałam nudności.
![]() ![]() Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; |
|
![]() [konto usunięte] |
Malwas wrote:
Ja byłam u fryzjera w połowie 2 trymestru na podcięciu włosów i farbowaniu, niestety zapach farby podziałał na mnie bardzo źle i już w trakcie wizyty zaczęła boleć mnie głowa, potem miałam nudności.
i potem już do końca ciąży nie chodziłas? |
|
![]()
Cccierpliwa |
Ja w ciazy podcinalam wlosy a nawet 2 razy farbowalam...
Co do odbierania urody to mam corke, a jeszcze nigdy nie wygladalam tak dobrze jak w ciazy... Zero wypryskow, wlosy przestaly sie przetluszczac, schudlam 10kg, wyszczuplily mi sie nogi i wysmuklila twarz, jedynie brzuszek rosl... ![]() ![]() Rozpakowane mamusie https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de Starania start -> 2013 [*] 10tc (2015) [*]8tc (2018) 3xIUI ![]() 1 ICSI ->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja) ->27.11 transfer 🐣🐣 ->14dpt beta 1700 ->21dpt beta 10275 ->31dpt biją ![]() ![]() -> 39dpt bije ![]() -> 18.08.2018 (40+0) córeczka ![]() -> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności -> 25.08 start Cyclo Progynova -> 14.09 💉 -> 25.09 Punkcja -> 29.09 Transfer 🐣 -> 14dpt beta 1700 -> 23dpt ![]() -> 16.06.2021 (39+5) synek ![]() ⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️ http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 |
|
![]()
Rozia87 |
Normalnie, strzyżenie bez zmian. Wcierek też na wypadanie włosów używam, herbatkę ze skrzypu piję
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja sie wstrzymywałam cały l trymestr - wiem, ze wolno ale rozjasniam wiec wolałam nie wdychać, w końcu w 23 tygodniu fryzjerka mi zrobiła włosy i nie wyszły
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.