AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
madzialenka84 |
Prosze o radę czy USG połówkowe poczatkiem 19 tyg (18+1) to nie za wczesnie? Mieszkam za granicą i umowili mnie na taki termin. W przychodni pelegniarka zapisujaca, powiedziala, ze tak wyznaczyl lekarz, wiec tak ma byc.Z tego co czytałam, to niektóre rzeczy można dopiero sprawdzić po 20 tyg. (wady serca)? Czy któraś miala tak wczesnie to USG?
[link=https://www.suwaczki.com/]
![]() [*] 5/6 tc listopad 2016 |
|
![]()
MałaMii |
Polecam zrobic w 20-21. Zerknij na blog mamaginekolog.pl lekarka pisze o tym kiedy najlepiej zrobic to usg
![]() |
|
![]()
nadziejastru |
Polecam później, ja miałam w 20 tyg 2 dni i ocena narządów będzie za 2 tygodnie, bo teraz były za malutkie jeszcze.
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość |
|
![]()
madzialenka84 |
Ostatecznie przesunelam o tydzien i mialam wykonane w 20t+2dni. Wszystko w porzadku, udalo sie wszystko pomierzyc i jest w normie.Dziecko wazylo okolo 300 g.
[link=https://www.suwaczki.com/]
![]() [*] 5/6 tc listopad 2016 |
|
![]()
dżoana90 |
Dziewczyny, w poniedziałek mam usg połówkowe. Według usg będzie to 19tc i 4 dni. Bardzo się stresuje, tak samo stresowalam się usg w 12 tyg.
![]() |
|
![]()
Coco55 |
Ja będę miała tak samo w 19+4. To będzie 18 lipca
![]() Dżoana na pewno będzie dobrze |
|
![]()
Anilewe90❤ |
Witam. mam na imie Ewelina i chciałabym się podzielić moimi dzisiejszymi przeżyciami związanymi z badaniem połowkowym ..
Otóż: niestety u mojego maleństwa wykryto torbiel o wym. 2 cm torbiel niewiadomo dokładnie jaką być może: nerkową, okołonerkową lub torbiel jajnika ![]() W pon. mam skierowanie do szpitala i tam mają określic i zobaczyc co i jak dalej... Proszę dziewczyny napiszcie cokolwiek na ten temat jeśłi któraś miała coś podobnego ![]() Oszaleje do poniedziałku .. Martwię się o małą bo 2 cm. to wydaje mi sie dużo jak na tak mały brzuszek.. nie wiem skąd ta torbiel się wzięła... mam nadzieję,że nie urośnie.. ale naciska pewnie na inne narządy ... Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę zdrówka ![]() anilewe90❤
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.