AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
poomocy |
czy mozna stosowac urosept w 17 tygodniu ciazy? w tamtym tygodniu skonczylam przyjmowac agumentin na bakterie w pecherzu, ale wczroaj po polodniu na nowo mnie zlapalo szczypanie w cewce i czeste codzenie do toalety. ginekolog na urlopie wraca 10 wrzesnia..... nie chce isc do innego zeby dawal mi kolejny antybiotyk. czy mozna lykac urosept w ciazy???
poooomocy
|
|
![]()
edwarda20 |
Idz do innego. Albo podpytaj farmaceute.
Ja bralam urosept ale dobrze po 30tyg ciazy. Wtedy juz mozna. Ale pilam tez duuuzo soku z zurawiny- polcam. ![]() |
|
![]()
Zośkaaa |
Pomocniczo herbata z pokrzywy, suszona zurawina lub sok z niej, woda z cytryna, duzo wody.
![]() ![]() Aniołek ![]() Aniołek ![]() 01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤ Starania o drugie bobo od 10.2019 |
|
![]()
calineczka88 |
Można, mi dzisiaj moja gin zaleciła brać urosept bo w badaniu moczu wyszły "nieliczne bakterie" więc powiedziała, żeby na wszelki wypadek pobrać 14 dni razem z wit. C 1000 i potem zrobić badanie moczu jeszcze raz.
|
|
![]()
msmarmify |
Ja biore 3x2 tab...
|
|
![]()
Leira |
poomocy wrote:
czy mozna stosowac urosept w 17 tygodniu ciazy? w tamtym tygodniu skonczylam przyjmowac agumentin na bakterie w pecherzu, ale wczroaj po polodniu na nowo mnie zlapalo szczypanie w cewce i czeste codzenie do toalety. ginekolog na urlopie wraca 10 wrzesnia..... nie chce isc do innego zeby dawal mi kolejny antybiotyk. czy mozna lykac urosept w ciazy???
A nie lepiej jeść "kwaśno", stosować sok z żurawiny 100% i przyjmować probiotyki? Nie dziwię się, że po antybiotyku Cię złapało, to najgorsze co można zrobić - przyjąć antybiotyk, bo wyjałowi Ci organizm i na to miejsce zaczną wskakiwać złe bakterie. Lepiej zakwaszać mocz, ciepło się ubierać od pasa w dół i przyjmować probiotyki (dobre bakterie). Pamiętaj, że nie ma bezpiecznych leków w ciąży, w tym bezpiecznych antybiotyków, są tylko takie, których "ryzyko przyjęcia jest mniejsze niż przejście danej infekcji". ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.