AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
jaszczurka |
Witam Was kobitki.
Nie wiem czy to 13-ty dzis ale masakra mam pecha nad pechami. A wiec czy ktoras z was fiknela orla w ciazy. Wlasnie przed chwila poslizgnelam sie na mokrej podlodze. Doradzcie co robic. |
|
![]()
FeliceGatto |
jaszczurka wrote:
Witam Was kobitki.
Nie wiem czy to 13-ty dzis ale masakra mam pecha nad pechami. A wiec czy ktoras z was fiknela orla w ciazy. Wlasnie przed chwila poslizgnelam sie na mokrej podlodze. Doradzcie co robic. Jaszczurko, jeśli nic Cię nie boli, nie masz plamień i porządnie Tobą nie zatrzęsło, to nie ma powodów do obaw ![]() ![]() http://szogunowmatka.blogspot.com/
|
|
![]()
nezumi |
jaszczurka wrote:
Witam Was kobitki.
Nie wiem czy to 13-ty dzis ale masakra mam pecha nad pechami. A wiec czy ktoras z was fiknela orla w ciazy. Wlasnie przed chwila poslizgnelam sie na mokrej podlodze. Doradzcie co robic. |
|
![]()
jaszczurka |
Kochane pojechalam wczoraj do Szpitala mieszkam w IE i do spitala mam 100 km
No ale coz sters nerwy byly by gorsze od jazdy wiec mysialam sie upewnić, ze wszystko ok Usg zrobiono i sters i niepewnosc poszla w dal ![]() Wiec nic mi sie nie stalo mam terche plecy obolale bo fiknelam na tylek uderzajac plecami ![]() nezumi lubi tę wiadomość |
|
![]()
nezumi |
jaszczurka wrote:
Kochane pojechalam wczoraj do Szpitala mieszkam w IE i do spitala mam 100 km
No ale coz sters nerwy byly by gorsze od jazdy wiec mysialam sie upewnić, ze wszystko ok Usg zrobiono i sters i niepewnosc poszla w dal ![]() Wiec nic mi sie nie stalo mam terche plecy obolale bo fiknelam na tylek uderzajac plecami ![]() jaszczurka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Domi IRL |
Hej Jaszczurka!!! Gdzie w Irlandii mieszkasz??
Dlaczego nie wpadlas jeszcze do Nas na ''Jakies ciezarowki w Irlandii?''? ![]() jaszczurka lubi tę wiadomość |
|
![]()
jaszczurka |
nezumi wrote:
no i dobrze że pojechałaś! teraz się nie denerwujesz przynajmniej :*
![]() nezumi lubi tę wiadomość |
|
![]()
jaszczurka |
Domi IRL wrote:
Hej Jaszczurka!!! Gdzie w Irlandii mieszkasz??
Dlaczego nie wpadlas jeszcze do Nas na ''Jakies ciezarowki w Irlandii?''? ![]() ![]() ![]() Domi IRL lubi tę wiadomość |
|
![]()
Domi IRL |
o wow! no jeszcze z tamtad nikogo nie znam:))
jak zes sie tam znalazla? hehehe Ps. Dobrze ze nic sie Wam nie stalo. jaszczurka lubi tę wiadomość |
|
![]()
jaszczurka |
A dluga historia
no dobrze ze nic sie nie stalo ale tyle co sie strachu najadlam to masakra ![]() Domi IRL wrote:
o wow! no jeszcze z tamtad nikogo nie znam:))
jak zes sie tam znalazla? hehehe Ps. Dobrze ze nic sie Wam nie stalo. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.