BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > II trymestr > Torbiele w jamie brzusznej u płodu
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Anilewe90❤
Przyjaciółka
22

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 15:54
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witam. mam na imie Ewelina i chciałabym się podzielić moimi dzisiejszymi przeżyciami związanymi z badaniem połowkowym ..

Otóż: niestety u mojego maleństwa wykryto torbiel o wym. 2 cm torbiel niewiadomo dokładnie jaką być może: nerkową, okołonerkową lub torbiel jajnika :(

W pon. mam skierowanie do szpitala i tam mają określic i zobaczyc co i jak dalej...

Proszę dziewczyny napiszcie cokolwiek na ten temat jeśłi któraś miała coś podobnego :(

Oszaleje do poniedziałku .. Martwię się o małą bo 2 cm. to wydaje mi sie dużo jak na tak mały brzuszek.. nie wiem skąd ta torbiel się wzięła... mam nadzieję,że nie urośnie.. ale naciska pewnie na inne narządy ...

Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę zdrówka <3

anilewe90❤

Ilona04
Autorytet
105

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 17:01
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hey i wyjasnilo sie u Ciebie?

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*

martek88
Koleżanka
13

Wysłany: 4 listopada 2017, 22:46
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej, to i ja podzielę się swoją historia. Na badaniach połówkowych- podejrzenie torbieli w jamie brzusznej. Lokalizacja okołonerkowa. Wykonywałam usg konsultacyjne u dr Dudarewicza- podejrzenie odcinkowej niedroznosci. Po 2 tyg. usg w Instytucie Matki i Dziecka- w brzuszku wszystko dobrze. Teraz synek ma 6 miesięcy, miał usg po urodzeniu, które było prawidłowe. Ale teraz wyszło kilka nowych problemów.

https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqvkcb7ylvfsz3.png
Synek 11.05.2017 <3
Aniołek 2016 12 tc <3

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)