AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Anilewe90❤ |
Witam. mam na imie Ewelina i chciałabym się podzielić moimi dzisiejszymi przeżyciami związanymi z badaniem połowkowym ..
Otóż: niestety u mojego maleństwa wykryto torbiel o wym. 2 cm torbiel niewiadomo dokładnie jaką być może: nerkową, okołonerkową lub torbiel jajnika ![]() W pon. mam skierowanie do szpitala i tam mają określic i zobaczyc co i jak dalej... Proszę dziewczyny napiszcie cokolwiek na ten temat jeśłi któraś miała coś podobnego ![]() Oszaleje do poniedziałku .. Martwię się o małą bo 2 cm. to wydaje mi sie dużo jak na tak mały brzuszek.. nie wiem skąd ta torbiel się wzięła... mam nadzieję,że nie urośnie.. ale naciska pewnie na inne narządy ... Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę zdrówka ![]() anilewe90❤
|
|
![]()
Ilona04 |
Hey i wyjasnilo sie u Ciebie?
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
|
|
![]()
martek88 |
Hej, to i ja podzielę się swoją historia. Na badaniach połówkowych- podejrzenie torbieli w jamie brzusznej. Lokalizacja okołonerkowa. Wykonywałam usg konsultacyjne u dr Dudarewicza- podejrzenie odcinkowej niedroznosci. Po 2 tyg. usg w Instytucie Matki i Dziecka- w brzuszku wszystko dobrze. Teraz synek ma 6 miesięcy, miał usg po urodzeniu, które było prawidłowe. Ale teraz wyszło kilka nowych problemów.
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqvkcb7ylvfsz3.png
Synek 11.05.2017 ![]() Aniołek 2016 12 tc ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.