AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
MagSz |
Hej czy któraś z was usłyszała taka "rewelacje" na połówkowym? Jak się skończyło? Podobno jeżeli wszystko anatomicznie jest wporzadku to nie trzeba się denerwować i spokojnie czekać aż się wchłoną. Ktoś coś?
|
|
![]()
perła ziemi |
hej! odezwę się tutaj, żeby nie zaśmiecać tamtego wątku
![]() było to dwa tygodnie temu, wczoraj na usg wstępnie nic nie było widać, niestety po chwili tak dojechał głowicą, że zobaczyliśmy torbielki wg lekarza z tendencją zanikającą. zmierzył główkę i jest ok do wieku ciąży. staram się zachować spokój, ufać lekarzom i wierzę, że będzie jak mówią. kolejne usg mam za 2 tygodnie. daj znać jak będziesz po swoim badaniu. pozdrawiam serdecznie! ![]() ![]() |
|
![]()
MagSz |
Ja mam kontrolę że 4 tyg. To będzie 24 tc. A zmniejszyły ci się? Mierzyli? Czytałam że do 26 tc powinny się wchłonąc. Mój gin mówi że do 22 ale wszędzie czytałam co innego więc jeszcze obie mamy czas
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 26 listopada 2015, 09:37 |
|
![]()
MagSz |
Jak będziesz miała.jakieś nowe wieści to pisz tu, będę sprawdzać co jakiś czas
![]() perła ziemi lubi tę wiadomość |
|
![]()
pikny |
Hej, u nas we wtorek tj. 2.12
widoczne torbiele splotów naczyniowych po stronie lewej o średnicy ok.7 mm, po stronie prawej o wymiarach 9,4x5,8. martwię się Szczęście przychodzi do nas z zaskoczenia
![]() ![]() |
|
![]()
MagSz |
I co ci lekarz powiedział? Kiedy masz następne usg? Dla pocieszenia - w necie są same pozytywne zakończenia. Artykuły naukowe też napawają optymizmem
|
|
![]()
pikny |
żeby nie czytać na internecie i że się powinno wchłonąć.. powiedział że teraz usg ok. 30 tyg ale nie byłam jeszcze u mojego lekarza prowadzącego. Napisz jak u Ciebie wyjdzie
![]() ![]() Szczęście przychodzi do nas z zaskoczenia
![]() ![]() |
|
![]()
MagSz |
Do 30 tyg na pewno będzie już po nich
![]() |
|
![]()
perła ziemi |
dziewczyny podrzucam fragment książki :w oczekiwaniu na dziecko"
![]() do poczytania ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 9 grudnia 2015, 15:34 ![]() |
|
![]()
perła ziemi |
ja jestem po kolejnym usg. mała zmieniła pozycję i trochę trudno było ją podglądnąć. generalnie wniosek z badania jest taki, że torbiele zniknęły
![]() oprócz tego lekarz zbadał maleńką wzdłuż i wszerz i wszystko jest ok ![]() jestem szczęśliwa, mam nadzieję, że następne usg za 2 tygodnie to wszystko potwierdzi. często tu zaglądam i czekam na wieści od Was. trzymajcie się ciepło i głowy do góry! MagSz lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
perła ziemi |
pikny wrote:
żeby nie czytać na internecie i że się powinno wchłonąć.. powiedział że teraz usg ok. 30 tyg ale nie byłam jeszcze u mojego lekarza prowadzącego. Napisz jak u Ciebie wyjdzie
![]() ![]() lekarz, który robił mi usg połówkowe za to nawet kazał mi poczytać historie z sieci, bo te jak się okazuje są w decydowanej większości pozytywne ![]() trzymam kciuki za Was! ![]() |
|
![]()
MagSz |
Dziękujemy. Bardzo się cieszę twoim szczęściem
![]() ![]() |
|
![]()
MagSz |
Po 4 tyg od ostatniego usg torbielki znikły!!!!
![]() perła ziemi lubi tę wiadomość |
|
![]()
perła ziemi |
Suuuper! Uf, jest ulga co? Niech nasze dzieci juz nas tak nie strasza
![]() ![]() |
|
![]()
MagSz |
Tak ulga wielka i super ze przed świętami
![]() |
|
![]()
Nemera |
Mi lekarz kazał zrobić badanie dopiero za 6tyg żeby potwierdzić czy jest torbiel czy zniknęła. Czy robiłyście powtórne badanie na 4d ? bo moj lekarz mi kazał znowu zrobić 4d bo on u siebie nie widzi na aparacie dokładnie, tylko to znowu kolejne 250zł ;/
|
|
![]()
MagSz |
Mi wykryto, a potem potwierdzono brak na zwykłym usg. Nie wiem czy mój gin ma sprzęt jakiś bardzo nowoczesny ale nie ma 4d
|
|
![]()
pikny |
u mnie dziś lekarz nie widział torbieli mam nadzieję, że sprzęt był dobry i że już ich nie ma...
![]() MagSz lubi tę wiadomość Szczęście przychodzi do nas z zaskoczenia
![]() ![]() |
|
![]()
ada89 |
Dziewczyny dzisiaj miałam usg i lekarz również podejrzewa torbiel splotu naczyniowkowego
![]() ![]() 06.2015 - poronienie
![]() |
|
![]()
MagSz |
Spokojnie, jak widzisz u wszystkich kończy się dobrze, to taki etap w rozwoju
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.