BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > II trymestr > Tardyferon fol
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

SSunny'
Przyjaciółka
53

Wysłany: 8 lipca 2017, 09:21
Cytuj | (0) | Zgłoś
Bierzecie dodatkowe żelazo? Ja w 10 tyg miałam hemoglobins 13, 8. Teraz 17 spdsla do 11,7. Dolna norma to 11,2. Zalecił mi lekarz branie tardyferon fol 2 razy po 1. W poprzedniej ciazy miałam wzorowe wyniki. Co badanie lepsza morfologia☺ale każda jest inna

ckaidqk3xa4elisy.png

Modrzewiowa
Autorytet
197

Wysłany: 9 lipca 2017, 15:04
Cytuj | (0) | Zgłoś
Grunt to nie pozwolić na drastyczny spadek. Spadki generalnie są nieuniknione, bo nasza krew ulega rozrzedzeniu, ale mamy tak sprytne organizmy, że sobie poradzą...czasem potrzeba im wspomagania, ale będzie ok.

Ja brałam Tardyferon kilka lat temu, bo miałam bardzo niską Hgb i ten preparat ładnie pomógł, czułam się później jak "młody bóg" ;)

dev358pr___.png

Franciszek :*
10.05.2017 r. serduszko naszego Serduszka :)

cbpregz2jivxh5d2.png

Me­dicus cu­rat, na­tura sa­nat

werka.88
Debiutantka
0

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 08:58
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja mam 11,3 od samego poczatku. Dostalam tardyferon, ale skutki ubiczne mnie dopadły. Teraz mam brac żelazek

Mała1106
Znajoma
0

Wysłany: 14 października 2017, 11:45
Cytuj | (0) | Zgłoś
ja też miałam tardyferon ale niestety biegunki i wymioty mnie dopadły a wyniki się nie poprawiły :-( teraz mam Szelazo SR jest bez recepty i lepiej się po nim czuję zobaczymy tylko czy wyniki będą lepsze.

panama
Ekspertka
229

Wysłany: 20 października 2017, 13:52
Cytuj | (0) | Zgłoś
Też biorę Terdyferon forte i nie mam skutków ubocznych, natomiast hemoglobina jest na tym samym poziomie, co przed zażywaniem żelaza.

3jvzk6nlakaftugh.png

Kropka88
Ekspertka
263

Wysłany: 16 listopada 2017, 21:23
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja przed ciążą długo zmagałam się z anemią i dopiero tradyferon pomógł. I to tak pomógł, że jak ostatnio robiłam żelazo będąc już w ciąży, to miałam w górnych granicach normy. Aż zaczęłam się zastanawiać czy to na pewno moje wyniki :D

A i na początku trochę słabo się czułam, ale potem organizm się się chyba przyzwyczaił. Brałam ok pół roku. Polecam :P

gyxwhdgeekj3uuo2.png

Leticia
Autorytet
1864

Wysłany: 17 listopada 2017, 19:11
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja po Tardyferonie miałam skutki uboczne w postaci świądu na rękach i nogach :P

km5se6yd8tj60462.png
km5stv73q64rb58y.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)