AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Paula_29 |
Tusia to trzymaj się dzielnie, wszystko będzie ok, to ja tym bardziej będę cisnąć gina skoro powinno być 3,5 , niech sprawdza, a jak nie to pójdę gdzie indziej bo to nigdy nic nie wiadomo
Tusia84 lubi tę wiadomość |
|
![]()
mama_z_groszkiem |
ej, laski, ja mam kolosalnie długą - 48mm, a u mojej siostry fizjologiczna dlugosc to 25mm wiec chyba nie ma reguly ?
![]() |
|
![]()
Galanea |
Podobno norma to od 2,5cm do 5cm. Więc może być taka uroda, jeśli nic się z nią nie dzieje
![]() |
|
![]()
Tusia84 |
mama_z_groszkiem wrote:
ej, laski, ja mam kolosalnie długą - 48mm, a u mojej siostry fizjologiczna dlugosc to 25mm wiec chyba nie ma reguly ?
![]() Nie ma reguły jednak jeśli ma ona 4 cm i w b.krótkim czasie zaczyna mieć 2cm to już ma znaczenie dlatego tak ważne jest jej mierzenie od początku |
|
![]()
lolka83 |
Galanea wrote:
Podobno norma to od 2,5cm do 5cm. Więc może być taka uroda, jeśli nic się z nią nie dzieje
![]() moja wynosi 5,5 cm, to znaczy ze jest poza normą ![]() Nie slyszalam aby szyjka miala miec normę, ta górną ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 11 marca 2014, 21:10 |
|
![]()
Tusia84 |
lolka83 wrote:
moja wynosi 5,5 cm, to znaczy ze jest poza normą
![]() Nie slyszalam aby szyjka miala miec normę, ta górną ![]() ![]() |
|
![]()
lolka83 |
Tusia84 wrote:
Mozesz sie ze mna podzielic i oddac z 1 cm
![]() No wlasnie moja mama na poczatku ciazy miala ja podwiązywana, balam sie czy nie bede miec tego samego, ale u mnie ponoc mega dluga, tylko mam nadzieje, ze to sie nie zmieni...mozliwe, ze sie wdalam w babcie, bo mama miala ponoc zupelnie inne dolegliwosci ciazowe niz ja ![]() |
|
![]()
aNiLewe |
u mnie 3.78 i dr powiedzial ze to bardzo dobrze
|
|
![]()
Paula_29 |
Ja już po wizycie, poprosiłam o zmierzenie i okazało się, że szyjka ma 4,46 a nie 30 mm tak jak na IP zmierzono, także się uspokoiłam, ale na twardnienia oprócz magnezu dostałam luteinę, lekarka powiedziała by nospę tylko sporadycznie, bo oprócz rozluźniania mięśni macicy, może się przyczynić do rozluźniania szyjki a co za tym idzie skracania
|
|
![]()
mama_z_groszkiem |
no wlasnie ja slyszalam, ze no-spe nie powinno sie brac jak tictaców, bo niezbyt wplywa na dzidziusia, ale czy to prawda ?
|
|
![]()
lolka83 |
mama_z_groszkiem wrote:
no wlasnie ja slyszalam, ze no-spe nie powinno sie brac jak tictaców, bo niezbyt wplywa na dzidziusia, ale czy to prawda ?
u nas na lipcówkach jest o tym dyskusja zapraszam ![]() ewelinka_shn lubi tę wiadomość |
|
![]()
lolka83 |
Paula_29 wrote:
Ja już po wizycie, poprosiłam o zmierzenie i okazało się, że szyjka ma 4,46 a nie 30 mm tak jak na IP zmierzono, także się uspokoiłam, ale na twardnienia oprócz magnezu dostałam luteinę, lekarka powiedziała by nospę tylko sporadycznie, bo oprócz rozluźniania mięśni macicy, może się przyczynić do rozluźniania szyjki a co za tym idzie skracania
Pauluś to dobra info ![]() Paula_29 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Paula_29 |
No cieszę się bardzo:) uspokoiłam się bo już się bałam tych 30 mm
Ale będę musiała się upomnieć co jakiś czas o zmierzenie Wiadomość wyedytowana przez autora 14 marca 2014, 14:22 lolka83 lubi tę wiadomość |
|
![]()
lolka83 |
Paula_29 wrote:
No cieszę się bardzo:) uspokoiłam się bo już się bałam tych 30 mm
Ale będę musiała się upomnieć co jakiś czas o zmierzenie KOtek ja bede chyba co wizyte mowic, aby mierzyla mi ja... na wszelki wypadek ![]() Paula_29 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Galanea |
Byle też nie za często. Mi gin powiedziała, że nie powinno się za często stymulować szyjki sondą usg.
|
|
![]()
lolka83 |
Galanea wrote:
Byle też nie za często. Mi gin powiedziała, że nie powinno się za często stymulować szyjki sondą usg.
Zapytam, zobacze co moja powie, ja mam wizyty co miesiac. |
|
![]()
Galanea |
lolka83 wrote:
Zapytam, zobacze co moja powie, ja mam wizyty co miesiac.
Jak co miesiąc to ok. Czytałam, że niektóre dziewczyny co tydzień mają. |
|
![]()
topa42 |
Hejka. Ja w poniedziałek idę do gina i trzymajcie kciuki żeby szyjka była ok.
Galanea lubi tę wiadomość |
|
![]()
lolka83 |
Galanea wrote:
Jak co miesiąc to ok. Czytałam, że niektóre dziewczyny co tydzień mają.
Co tydzien?! |
|
![]()
Paula_29 |
Też mam co miesiąc, teraz jest ok, ale jak nie czułam ruchów jeszcze to się starałam tak co 2 , 3 tygodnie być by wiedzieć czy wszystko ok
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.