AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
poomocy |
witam. cala ciaze spalam na bokach i na plecach. Jednak dopadla mnie rwa kulszowa.łekarze nie potrafia pomoc i zeby sobie ulzyc to polozylam sie na brzuchu na 10 minut.... przestalo bolec. ale teraz zastanawiam sie czy nie ugotlam tam dziecka i nie spowodowalam jakis wad rozwojowych>... wcozoraj mialam usg i wszystko bylo ok. nastepne za 5 tygodni. w internecie czytalam ze na brzuchu spac nie mozna to prawda???. t
poooomocy
|
|
![]()
Ania0306 |
Witaj
![]() ![]() 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
mylola |
Spałam na brzuchu do 20 tyg ^^ oczywiście nie cały czas, tylko czasami. potem brzuchol wyskoczył i nie dam rady już się na brzuch położyć choćbym chciała. a synek rośnie i zdrowy jest
![]() |
|
![]()
poomocy |
ja zazwyczaj spie na boku... abo na plecach z tego co mi mówi mąż. na brzuchu polozylam sie tylko na pare minut bo juz nie wyrabialam z kregoslupem. i musialam sie ekko wygiac bzeby kregoslup wyciagnac bo juz nie daje rady
poooomocy
|
|
![]()
Gosiaczek1509 |
Do 5 miesiąca spałam na brzuchu pod koniec już był problem bo brzuch zaczął przeszkadzać
![]() Aniołek 9tc (*) 10.02.2017
Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:* ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Nie powinno się leżeć na brzuchu aby nie ścisnąć dziecka- słowa mojej lekarki która naprawdę jest godna zaufania
|
|
![]()
Natalia1984 |
Wiktoria2909 wrote:
Nie powinno się leżeć na brzuchu aby nie ścisnąć dziecka- słowa mojej lekarki która naprawdę jest godna zaufania
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.