AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
sylani |
Witam wszystkie przyszłe mamusie!
Nie wiem czy Wam przyszło do głowy aby starać się w jakiś sposób wspomóc przyszłego tatę w roli, która go za nie tak długo czeka. Z racji tego, że mój mąż pochłania książki jak cukierki, wpadłam na taki pomysł ![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
|
![]()
zimowa stokrotka |
Ja zauważyłam, że te książki kierowane do mężczyzn są albo: bzdurne, tzn. Zapisane w humorystyczny ale nie dokońca prawdziwy sposób, czyli fajne do pośmiania się ale nie zawierają potrzebnych informacji, albo tak samo zawiłe jak dla kobiet. Ja nawet nie jestem w stanie czasem ogarnąć tych wszystkich informacji a co dopiero facet dla którego prosty język jest tym jedynym do przyjęcia aby zrozumiał coś w 100% (jak np. Mój mąż). Ale do każdego trafi coś innego
![]() ![]() sylani lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
sylani |
Świetnie, będę wdzięczna za link Zimowa Stokrotko
![]() |
|
![]()
zimowa stokrotka |
No i nie mogę znaleźć tamtego bloga co na niego wpadłam, ale... znalazłam coś takiego: https://mlodytata.pl/ facet też właśnie porusza tematy ciąży, badań prenatalnych, dolegliwości ciążowych
![]() ![]() Wiol lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
Wiol |
otwieraj dziewczyno, dobry pomysł!!!
|
|
![]()
Symfonia |
Mądrzy Rodzice - Margot Sunderland
Świetna książka nie tylko dla taty. Szybko się czyta. |
|
![]()
sylani |
Świetnie ! Dziękuję za wszystkie porady
![]() |
|
![]()
smeg |
J. Juul "Być mężem i ojcem", jeszcze nie czytałam, ale słyszałem że to fajne kompendium wiedzy zawartej w pozostałych książkach Juula
![]() ![]() ![]() ![]() Gdańsk, 31 l., kp ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.