AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
boo123 |
Cześć dziewczęta,
czy któraś z Was korzysta z poduszek ciążowych, takich do spania w kształcie litery C bądź cyfry 9? Chwalicie sobie? Ja jestem w 18 tygodniu ciąży i przed ciążą spałam tylko i wyłącznie na brzuchu. teraz staram się pilnować i spać na lewym boku, jednak budzę się czasami w nocy, leżąc na brzuchu ![]() Fakt, że wydatek jest chyba dość spory, bo z tego co patrzyłam to cena wynosi ok. 200 zł (z lepszym wypełnieniem). Jak to jest u Was? Używacie, polecacie? Pozdrawiam ![]() 2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️ Starania o rodzeństwo od 05.2018 05.2020 9tc 💔 |
|
![]()
unbeldi |
Kupiłam kilka tygodni temu kojec motherhood (allegro 139 zł) i jak na razie jest moim najlepszym przyjacielem
![]() Martynka30, boo123, nitta32 lubią tę wiadomość Tadziulek 1.01.2013 (8/9 tydz)
Misiek 15.05.2014 (16/17 tydz) KW ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Kupiłam rogalik Supermami (placiłam chyba 95 zł) i jestem zadowolona
![]() Tylko obracanie się na drugi bok w nocy wymaga trochę wprawy ![]() boo123, nitta32, toreadorek, Coco55 lubią tę wiadomość |
|
![]()
julita25 |
Też używam i polecam.
|
|
![]()
Dalile |
kot_bury wrote:
Kupiłam rogalik Supermami (placiłam chyba 95 zł) i jestem zadowolona
![]() Tylko obracanie się na drugi bok w nocy wymaga trochę wprawy ![]() Używam tej samej i potwierdzam - akrobacje aplejskie z obracaniem się na drugi bok ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 11 marca 2016, 00:07 ![]() ![]() |
|
![]()
boo123 |
Dzięki dziewczyny, patrząc na Wasze opinie nie ma co czekać, tylko zbieram się i zakupuję
![]() 2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️ Starania o rodzeństwo od 05.2018 05.2020 9tc 💔 |
|
![]()
jamajka |
Ja kupiłam najtańszą na allegro za 90 zł z wysyłką i jest to zbawienie dla mojego kręgosłupa
![]() Podobno już urodziłam... Przynajmniej karta ciąży tak twierdzi
![]() |
|
![]()
Madoks |
ja mam Motherhood i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() 07.01.2015 [*] 12TC 21.07.2015 [*] 6 TC 29.06.2016 - Michaś |
|
![]()
gora |
Moj kręgosłup juz ledwo wyrabia wiec tez przetestuje.
A polecacie jakas manufakture z poszewkami??? ![]() |
|
![]()
antoszka |
ja mam cebuszkę z ceba baby (85,-), jak dla mnie jest za bardzo wypełniona i przez to za gruba i za twarda..
![]() ![]() Anetka
![]() ![]() |
|
![]()
kalika |
Mam poduchę "9" od Poofi i jestem zadowolona. Jest dość mocno wypełniona, jednak mi to odpowiada. Dla tych, które wolą poduchy mniej ubite też się nadaje - ma zasuwany otwór,przez który można wyjąć cześć silikonowych włókien i stworzyć sobie idealna poduchę
![]() ![]() ![]() 06.2015 - nasz aniołek:* |
|
![]()
Lili123 |
W moim przypadku taka poduszka to było zbawienie. Noce przesypiam o wiele lepiej . Mam taką typu "C" ,świetnie podpiera zarówno brzuszek jak i kręgosłup.
![]() |
|
![]()
kasza |
Ja kupiłam z dwa tygodnie temu w Mothercare za 40 pln. Nie jest w kształcie "C" a raczej "I" - mąż mówi na to wąż
![]() ![]() Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
szynszyl |
Ja również mam taką poofi w kształcie 9, bardzo miło się z nią śpi
![]() Lili123 lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Amore2016 |
W pierwszej ciazy nie używałam, ale teraz doceniam jej dobrodziejstwo
|
|
![]()
Niuniusia |
Ostrzegam tylko przed kupnem poduszek z wypełnieniem styropianowym. Chciałam zaoszczędzić bo jest tańsza ale skrzypi i bardzo źle sie uklada.
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
![]() ![]() ![]() Wiara i nadzieja dziala cuda! |
|
![]()
NiecierpliwaKarolina |
Ja też polecam SuperMami! Jak się przyzwyczai to super się śpi
![]() |
|
![]()
Chwilka84 |
Właśnie zastanawiam się na zakupem takiej poduszki i widzę,że warto, wszystkie wypowiedziałyście się pozytywnie, więc nie ma się co zastanawiać
![]() kasza, Lili123 lubią tę wiadomość |
|
![]()
ulola |
I ja dołączam do zadowolonych uzytkowniczek poduchy. Dostałam od mamy przerosnietego rogala marki ceba baby i naprawdę mogę polecić. Odkąd na niej śpię nie bolą mnie plecy a i ułożyć się do snu i odpoczynku jakoś łatwiej. Z tego co wiem kosztowała ok 110zl ze względu na wypełnienie którym są takie drobne kuleczki których część można ewentualnie wyciągnąć jeśli dla kogoś jest zbyt " napakowana" .
Córcia Zosieńka 09.08.2016
![]() ![]() ![]() ![]() 19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] |
|
![]()
Ryba1985 |
Ja mam od samego poczatku poduszke firmy Womar, kosztuje ok. 100zl. W zestawie ma 2 pokrowce. Na poczatku ciazy draznila mnie. Dopiero w 3 miesiacu zaczela byc potrzebna
![]() ![]() ![]() Czasami nawet moj maz z nia spi ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.