AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Martynika |
Z tego kalkulatora wyszedł mi chłopiec,czyli tak,jak będzie faktycznie,ale z innych tabelek,opartych na kalendarzu chińskim wychodziła dziewczynka.
Karolajnos lubi tę wiadomość |
|
![]()
monalisa |
Martynika fajnie ze macie co chcieliście mieć mi w kazdym wychodzi inaczej ale mam nadzieję ze jutro lub w środę sie dowiemy co we mnie siedzi
|
|
![]()
topa42 |
Wczoraj wizyta u gina i nadal płeć nie znana
![]() Na genetycznym powiedział że coś sterczy żeby nie tracić nadziei na chłopca wczoraj powiedział że mąż będzie otoczony gwiazdami - czyli zrozumiałam dziewczynkę A zakończył to tak że dzidziuś pokazał pupę i powiedział płeć nieznana ![]() I teraz mam mętlik w głowie ![]() ![]() |
|
![]()
mamablizniat:) |
czesc dziewczyny umnie wyszedl chlopiec ale nieweim bo ja bede miala bliznieta 21 stycznia ide sprawdzic mam nadzieje ze jeden przynajmniej bedzie chlopiec :)mam juz 2 corki , a co do zachcianek mieso bym jadla caly czas slodkie na bok lubie slodkosci ale tu juz musi przyjsc ochota teraz na nie ostatnio zjadlam dostalam okropnej zgagi pozdrawiam
|
|
![]()
Kucyk |
topa42 wrote:
Wczoraj wizyta u gina i nadal płeć nie znana
![]() Na genetycznym powiedział że coś sterczy żeby nie tracić nadziei na chłopca wczoraj powiedział że mąż będzie otoczony gwiazdami - czyli zrozumiałam dziewczynkę A zakończył to tak że dzidziuś pokazał pupę i powiedział płeć nieznana ![]() I teraz mam mętlik w głowie ![]() ![]() Najważniejsze że z dzidzią ok. Ale rozumiem Twoje rozczarowanie. Wiadomość o płci to jeden z piękniejszych momentów w ciąży ![]() |
|
![]()
topa42 |
Kucyk czekam na to z niecierpliwością
Tez bardzo się cieszę że z dzidzią ok ale już chciałabym wiedzieć kto mieszka w środku ![]() |
|
![]()
monalisa |
Dziewczyny noszę córeczkę pod sercem przeczucia zachcianki i zabobony nas myliły
|
|
![]()
Evelineq |
Ja również od samego początku miałam silne przeczucia , że będzie synuś... odnośnie przesądów - również przepowiadały chłopca... odnośnie mojego wyglądu- nic się nie zmieniłam , nie mam krost i wyprysków, nie poszło mi w biodra i pupę... w ogóle mimo skłonności do tycia - przybrałam niewiele jak do tej pory... skłaniam się również do jedzenia słonego, kwasnego i pikantnego, uwielbiam mięso za wyjatkiem drobiu
![]() ![]() monalisa lubi tę wiadomość |
|
![]()
nadia2215 |
a ja polecam usg
![]() ![]() nutka, Nalka lubią tę wiadomość |
|
![]()
monalisa |
Gratuluję córeczki Evelinaq i synka nadia2215
|
|
![]()
monalisa |
http://www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynka sprawdźcie dziewczyny bo mi po raz pierwszy test się sprawdził poprzednie dwie ciążę i ta jeśli będzie córcia to tez się sprawdzi
kasiaa.. lubi tę wiadomość |
|
![]()
Martynika |
Ale w tym kalkulatorze chcą, żeby podać dokładną datę owulacji, co ciężko jest tak dokładnie wyznaczyć, chyba, że ktoś miał monitoring...
|
|
![]()
niunia |
ja robilam testy na owu , ale i tak byo pozno zaplodnienie bo test pozytywny wyszedl 5 dni po terminie spodziewanej miesiaczki
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 19 stycznia 2014, 12:08 monalisa lubi tę wiadomość |
|
![]()
monalisa |
Mi test pozytywny wyszedł taki bledziutki 5 dni przed spodziewana miesiączka
|
|
![]()
mamablizniat:) |
hej umnie potwierdzilo sie wyszedl chlopak i to dwa chlopaki :)mam juz parke 2 corki i 2 synkow :)pozdrawiam
monalisa, FeliceGatto lubią tę wiadomość |
|
![]()
monalisa |
Mamablizniat gratuluję pitolków oby tak zostało
![]() |
|
![]()
mika1987 |
mi wyszlo Kochane ze dziewuszka:)i fajnie jakby sie sprawdzilo:)
|
|
![]()
mama_z_groszkiem |
chcialam dziewczynke, choc czulam, ze jest chlopiec i TADAM ! córeczka !
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
mika1987 |
mama_z_groszkiem wrote:
chcialam dziewczynke, choc czulam, ze jest chlopiec i TADAM ! córeczka !
![]() ![]() ![]() haha:)dobre:))) |
|
![]()
topa42 |
Ja też czekam na połówkowe żeby się dowiedzieć kto we mnie mieszka
![]() nutka lubi tę wiadomość |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.