AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Invictia |
Cześć, jestem w 20tc i jeszcze nie poczułam ruchów.
Zastanawiam się, kiedy wy mamusie poczulyscie pierwsz ruchy, w pierwszych ciążach. Catherine❤️
![]() Data porodu - 9 Grudnia ❤️ |
|
![]()
czekajacanacud1 |
hej ja koncowka 22tc. mam lozyslo na przedniej scianie
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja poczułam między 18 a 19 tygodniem
![]() Sonia94 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Jacqueline |
W pierwszej ciąży w 16t6d pierwszy raz, takie mocne muśnięcie, wieczorem, na leżąco. Codziennie już były o kilka więcej każdego dnia. Łożysko na przedniej ścianie. Z tym, że ja szczupła bardzo byłam przed ciążą, ale bez niedowagi. Zazwyczaj około 20tc przy łożysku na przedniej ścianie czuć pierwsze, zwłaszcza w pierwszej ciąży
![]() 12.12.2017 - jestem
![]() ![]() Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g ![]() Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015 Aniołek 9tc (*) 03.03.2016 Aniołek 5tc (*) 06.05.2016 Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016 |
|
![]()
Aenu |
Ja wczoraj wieczorem leżąc w łóżku poczułam pierwsze ruchy
![]() Przy pierwszej ciąży nie pamiętam kiedy dokładnie... |
|
![]()
MonaLi |
Ja w 16 tc poczułam delikatne muśnięcia, a od 18tc delikatne pukanie wewnątrz brzuszka. Od 3 tygodni regularne kopniaczki
![]() MonaLi
|
|
![]()
Sept |
Hej, ja pierwsze ruchy poczułam ok 18 tc.
|
|
![]()
AiCha4811 |
Mi sie wydaje ze poczulam pod dłonią musniecie wlasnie dzisiaj czyli w 18 tyg (17+2) ale Kurcze nigdy nie jestem pewna czy to moje jelita czy to juz mój synuś , czekam na wyrazniejsze sygnały
![]() |
|
![]()
Modrzewiowa |
Zastanawiam się, kiedy ja poczuję.
Jakieś 2 tygodnie temu sądziłam, że to już, ale bardzo osłabły albo wogóle nie czuję już "tego". Dodam, że mam sporo warstwy ochronnej ( czytaj znaczna nadwaga przed ciążą) i łożysko na przedniej ścianie |
|
![]() [konto usunięte] |
Modrzewiowa spokojnie. Jesteś w 18 tyg i jeszcze łożysko na przedniej ścianie,więc trochę cierpliwości.
ja poczułam w 18 tyg. Ale dopiero od 4 dni czuję małego regularnie,ale ja już mam 20t1d i łożysko nisko na tylnej ścianie |
|
![]()
Morthith |
ja w 16 tc ciazy czułam motylki i bulgotanie, kopniaki od 19 tc ciąży, ale mam kolezankę która pierwsze ruchy poczuła dopiero w 21 tc
![]() |
|
![]()
LadyJo |
Hej , mi sie skonczyl 22 tydz wczoraj i wczoraj pierwszy raz poczulam moją malutka córcie. Ale subtelnie:)
LadyJo
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja poczułam teraz w 17 tygodniu
![]() ![]() Codziennie czuję coraz wyraźniej, głownie po jedzeniu lub po jakimś "wysiłku" tak jakby Dzidzia się buntowała haha ![]() ![]() |
|
![]()
d.orota |
Ja czuje regularnie od 18 tygodnia, zawsze rano i wieczorem, czasem gdy spokojnie przysiądę w ciągu dnia.
![]() |
|
![]()
MalaHD |
Pod koniec 22 tygodnia. Pierwsza ciąża, łożysko na przedniej ścianie
![]() |
|
![]()
ISIUNIA |
W połowie 16 tygodnia, jak dziewczyny pisały "bąbelki " lub muśnięcia skrzydeł motyla:)
Starania od 11.2016, duphaston, bromergon, Ovarin
![]() |
|
![]()
Morrigan |
17tc 4dz pierwszy mały "kopniak". dopiero wczoraj, czyli po 18tc poczuł też tatuś jak się postarał
![]() |
|
![]()
Maruder |
Chyba koło 20 tc, ale nie były to spodziewane kopniaki
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
anitka710 |
Ja delikatne muśnięcie rano poczułam właśnie dzisiaj czyli 14 tydzień
![]() Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
|
|
![]()
Paula. |
Ja poczulam na przelomie 18/19 tc i teraz czuje codziennie
![]() Można powiedzieć ze pierwsza ciaza, bo dwie poprzednie zakonczyly sie na bardzo wczesnym etapie. Moj wczesniaczek z 33tc
![]() ![]() Aniołki: 02.2015 & 06.2016 |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.