AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
KlaudiaRbn |
Hej dziewczyny
![]() Jestem dopiero w 17 tygodniu ciazy, ale juz powoli zaczynam sie rozgladac za monitorem oddechu. Zastanawiam sie tylko ktory wybrac - macie moze jakies doswiadczenia z tym urzadzeniem? Ktory polecacie? ![]() Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
![]() ![]() * mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t * mutacja MTHFR i PAI1 |
|
![]()
sarina |
ja również podpinam sie do tematu
![]() Styczeń 2007 synek ❤ Październik 2010 córcia ❤ Luty 2017 początek starań o 3 maluszka Listopad 2018 synek 💗 |
|
![]()
Mia21 |
Ja miałam/mam AngelCare AC300. Zdarzały się fałszywe alarmy, ale ogólnie bardzo polecam tego typu sprzęt.
![]() ![]() |
|
![]()
Iwo33 |
Ja mam wypożyczony angelcare 300 i jest super. przez 2 miesiące używałam w wózku, bo syn nie spał w łóżeczku i tez świetnie działał. Zawsze piszczal jak się nie wylaczylo przed wyjeciem dziecka. Dopiero z nim zaczęłam spokojniej spać.
12 marca 2017 8 tydz.
![]() Marzylismy o Tobie całe życie - cc 22.02.2018, 58 cm, 3530 gr |
|
![]()
edwarda20 |
Polecam ten na pieluszke Snuza Hero.
![]() |
|
![]()
Cccierpliwa |
U nas bedzie babysense 7
![]() ![]() Rozpakowane mamusie https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de Starania start -> 2013 [*] 10tc (2015) [*]8tc (2018) 3xIUI ![]() 1 ICSI ->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja) ->27.11 transfer 🐣🐣 ->14dpt beta 1700 ->21dpt beta 10275 ->31dpt biją ![]() ![]() -> 39dpt bije ![]() -> 18.08.2018 (40+0) córeczka ![]() -> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności -> 25.08 start Cyclo Progynova -> 14.09 💉 -> 25.09 Punkcja -> 29.09 Transfer 🐣 -> 14dpt beta 1700 -> 23dpt ![]() -> 16.06.2021 (39+5) synek ![]() ⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️ http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 |
|
![]()
Karo_Wi |
Ja się właśnie rozglądam za monitorami oddechu i to co wywnioskowałam:
- BabySense 7 jest najbardziej popularny i chyba najczęściej polecany. Na minus to, że nie jest przenośny, - Snuza to jedyny przenośny monitor oddechu. Wymaga dopasowanych pieluszek ![]() - AngelCare 300 opisywany jako monitor ruchu a nie oddechu. I podobnie jak BabySense- nie jest przenośny I sama nie wiem, który wybrać ![]() ![]() |
|
![]()
KlaudiaRbn |
Ja zdecydowalam sie na AngelCare AC300 - kupilam uzywany, bo to przeciez praktycznie bez roznicy, a cena mniejsza
![]() Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
![]() ![]() * mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t * mutacja MTHFR i PAI1 |
|
![]()
edwarda20 |
Używam juz Snuza Hero przez 2mce. Wymaga odpowiedniego założenia, tzn pieluszka nie może być zbyt luzna. I tyle. Póki co moje dziecko nie przekreca sie na boki wiec monitor spełnia swoja role. I tak jest bardzo czuly ale uważa to za plus. I polecam.
![]() |
|
![]()
MiMiMI |
Ja miałam pożyczony chyba Baby sens, używałam pare dni, bo za bardzo mnie irytowało wycie kiedy zapomniałam go wyłączyć, a zdarzało się to często. Dla mnie zbędny wydatek. Teraz przy drugim dziecku nawet nie zamierzam tego montować.
Synek na świecie, córeczka w brzuszku - szczęścia rok po roku
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.