AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
jonka91 |
Ja zaczynałam z wagą ok 69,5kg, teraz jestem w 16 tygodniu i rano pokazała mi 71,6, więc jest ok
![]() ![]() |
|
![]()
basia |
Ja zaczęłam z waga 51kg jestem w 22tyg i waze cały czas 52 wogole nie tyje a brzuszek rosnie
mamuśka)
|
|
![]()
Lola83 |
Ja w 20 tyg mam +3,5 kg
![]() Piotruś
![]() Helenka ![]() |
|
![]()
JagoodkaK |
33 tc i juz 13kg+
![]() |
|
![]()
xpatiiix3 |
27 tygodni i +12kg
![]() Livia
![]() ![]() Nela ![]() ![]() Marcel ![]() ![]() |
|
![]()
eforts |
jej ja w 23 plus 9
![]() |
|
![]()
Martynaaa |
20tc +1kg
|
|
![]()
karen657 |
14 tydzień i waga 57,7, a zaczynałam z 55 kg
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
czy wy w te upały jecie? ja głównie piję, ze 2 razy parę kanapek (niestety, popołudniu, bo głód ssie i wieczorem) ale bez ciąży było podobnie
|
|
![]()
Sue23 |
25tydzien i +6kg a zaczynałam z 55kg brzuszek rośnie ale pomału;-)
|
|
![]()
emma82 |
Myslalm ze dobrze mi idzie trzymanie wagi ale po przeczytaniu waszych postow jestem przerazona... bede malym hipciem pod kiniec ciazy....wzrost 160 cm waga poczatkowa 53,3 kg. Teraz jestem w 16 tyg. i 5 dni i waze 58..
![]() 5 kg na plusie ![]() |
|
![]()
Hachette |
A ja nie przytyłam jeszcze nic, jak ważyłam 57 kg (mam 161 cm wzrostu) tak dalej ważę, a jutro zaczynam 5 miesiąc.
Jeszcze wszystko przede mną. |
|
![]()
angelstw |
Witam się z wami w II trymestrze
![]() Belly mi pokazało że to właśnie dziś zaczynamy kolejny etap ![]() moja waga wyjściowa 63kg, w ciągu pierwszych 3 tygodni od pozytywnego testu +3kg, kolejne 2 tygodnie -3kg, wynik na koniec I trymestru to +1,5kg ![]() ![]() |
|
![]()
zokeia |
W poniedziałek zaczynam 6 miesiąc (wg Belly) i na plusie 4,5 kg. Mam 176 cm wzrostu, więc dziecko ma się gdzie pomieścić
![]() ![]() dojrzała lubi tę wiadomość ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Lola83 |
22 tydzień +4kg... Rośniemy:)
Piotruś
![]() Helenka ![]() |
|
![]()
Kaj |
U mnie w 16tc 2kg na plusie.
![]() ![]() |
|
![]()
bella84 |
Ja zaczynalam ciaze z 53 a teraz mam 49,2 (15 tc) glownie pewnie dlatego ze do poniedzialku ciagle wymioty mdlosci i brak apetytu nie dawaly mi spokoju, teraz juz jest super, zaczynam jesc , wracaenergia i apetyt powoli :p wiec pewnie nadrobie
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 16 sierpnia 2014, 18:15 |
|
![]() [konto usunięte] |
ja w 14tc - waga jak przed ciażą. Brzuszek lekko widoczny. mam 174cm wzrostu
|
|
![]()
scorpii |
Witam
![]() ![]() |
|
![]()
kafabi |
ja jestem w 16tyg. i +1,5kg
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.