AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
KlaudiaRbn |
Dziewczyny czy poza witaminami dla kobiet w ciazy bierzecie dodatkowo jakis magnez??? Ja biore femibion natal 2 plus (75mg magnezu) i zastanawiam sie czy nie powinnam brac czegos jeszcze. Miewam skurcze lydek i czasem pobolewa mnie brzuch jak na okres
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
![]() ![]() * mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t * mutacja MTHFR i PAI1 |
|
![]()
Natalia1984 |
Proponuję z tym pytaniem zwrócić się do swojego lekarza.
![]() |
|
![]()
KlaudiaRbn |
Natalia1984 niestety tylko w polsce lekarze przepisuja tone lekow w ciazy, tutaj gdzie jestem lekarze sa przeciwnikami faszerowania sie tabletkami, poza tym lekarza w calej ciazy widzisz na oczy raz.
Ps. Nie jestem dzieckiem i gdybym tylko miala mozliwosc zwrocenia sie do lekarza z tym pytaniem na pewno bym to zrobila... Gusia28 lubi tę wiadomość Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
![]() ![]() * mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t * mutacja MTHFR i PAI1 |
|
![]()
Natalia1984 |
Chyba że tak. Bierz magnez, mnie też zaczęły męczyć w ciąży skurcze łydek. Wina rosnącej macicy
![]() ![]() |
|
![]()
tym_janek |
Jak nie pijesz kawy to warto brać min. 200 mg magnezu na dobę. Jak pijesz kawę to więcej, bo kawa wypłukuje. Ja piję 1 kawę dziennie i mi gin zaleciła brać 300 mg magnezu na dobę, a jak mam jakieś skurcze mimo to to śmiało mam brać 400 mg nawet
![]() ![]() 👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 |
|
![]()
Mia21 |
ja biorę Aspargin 2x2 i skurcze łydek minęły
![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.